• Meldingsnummer:
  06 41 413 412
  Overige vragen:
  06 55 77 8650
 •  
  Lage huis 43
  4153 CS Beesd

   
 • Ik ben Thea Douma - Post en woon in Beesd. Samen met mijn man Auwe Douma werk ik als
  zelfstandig uitvaartondernemer in de regio Rivierenland. Ik heb mijn diploma's voor uitvaartverzorgster en overledeneverzorgster behaald bij de Docendo, Academie voor de Uitvaartzorg in Geldermalsen. 

  Wij hebben samen heel bewust gekozen voor dit vak, omdat wij de familie en andere nabestaanden graag ten dienste willen zijn bij één van de moeilijkste taken in het leven: afscheid nemen van een dierbare. Omdat wij met u vooraf duidelijk de kosten van de uitvaart bespreken, heeft u ook vooraf inzicht in de kosten van de uitvaart. Mochten er onverhoopt extra kosten bijkomen, dan worden deze altijd duidelijk gemeld aan de familie. Wij verzorgen het hele traject omtrent de uitvaart: vanaf de voorzorg, de laatste verzorging, de dag van de uitvaart tot en met de steen op het graf of de asbestemming. Wij gaan zelfs nog verder: omdat wij veel waarde hechten aan de nazorg een periode waarin het échte rouwen begint, werken wij nauw samen met NuNazorg. Dit is een dienstverlenende organisatie die hulp en zorg bied na het verlies van uw dierbare. Wij beschikken over eigen rouwvervoer.

  Sinds 2017 is Antonette bij ons komen werken. Zij is gediplomeerd uitvaartverzorgster en we hebben in haar iemand gevonden die met evenveel inzet, aandacht en betrokkenheid een persoonlijke uitvaart samen met u zal regelen.      
   
  Thea Douma - Post,  Uitvaartverzorgster                                
  Auwe Douma, Uitvaartassistent
 • Thea is uitvaartverzorgster voor de regio's Beesd, Geldermalsen, Leerdam en Zaltbommel.

  Antonette is uitvaartverzorgster voor de regio's Asch, Buren, Culemborg, Zoelmond en Tiel.

  Auwe is chauffeur en uitvaartassistent.