• Uitvaartverzorging Rivierenland
  Lage huis 43
  4153 CS Beesd
  24/7: 06-41 413 412
   
 • Ik ben Thea Douma - Post en woon in Beesd. Samen met mijn man Auwe Douma werk ik als
  zelfstandig uitvaartondernemer in de regio Rivierenland. Ik heb mijn diploma's voor uitvaartverzorgster en overledeneverzorgster behaald bij de Docendo, Academie voor de Uitvaartzorg in Geldermalsen. 
  Wij hebben samen heel bewust gekozen voor dit vak, omdat wij de familie en andere nabestaanden graag ten dienste willen zijn bij één van de moeilijkste taken in het leven: afscheid nemen van een dierbare. Omdat wij met u vooraf duidelijk de kosten van de uitvaart bespreken, heeft u ook vooraf inzicht in de kosten van de uitvaart. Mochten er onverhoopt extra kosten bijkomen, dan worden deze altijd duidelijk gemeld aan de familie.
  Wij verzorgen het hele traject omtrent de uitvaart: vanaf de voorzorg, de laatste verzorging, de dag van de uitvaart tot en met de steen op het graf of de asbestemming. Wij gaan zelfs nog verder: omdat wij veel waarde hechten aan de nazorg een periode waarin het échte rouwen begint, werken wij nauw samen met NuNazorg. Dit is een dienstverlenende organisatie die hulp en zorg bied na het verlies van uw dierbare. Wij beschikken over eigen rouwvervoer.
  Thea Douma - Post,  Uitvaartverzorgster                                
  Auwe Douma, Uitvaartassistent
 • Thea is uitvaartverzorgster voor de regio's Beesd, Geldermalsen, Leerdam en Zaltbommel.