• Meldingsnummer:
  06 41 413 412
  Overige vragen:
  06 55 77 8650
 •  
  Lage huis 43
  4153 CS Beesd

   
 • Uitvaartverzorging Rivierenland werkt op uurtarief. Een eenvoudige uitvaart zal dus ook goedkoper zijn dan een grootste uitvaart. Op de geleverde materialen (bloemen, kist, drukwerk) en diensten van derden (chauffeur, dragers) wordt geen winst gemaakt. Op deze manier ontstaat een helder beeld van wat iets werkelijk kost.

  Het is onze taak om u te begeleiden op weg naar het afscheid van uw dierbare, waarbij wij u ook willen adviseren over vele mogelijkheden voor goedkopere oplossingen die niets afdoen aan een waardig en passend afscheid. Dit alles kan u erg veel geld besparen. Ook krijgt u van ons de facturen van ingekochte diensten bij onze eindfactuur. Uiteraard geven wij u vooraf een duidelijk overzicht van de te verwachte kosten. 

  Het zijn de kleine dingen die het doen.....
  Een kaars met foto van uw dierbare, een fotolijst, kinderboekjes, houten waxinelichtjes, linten, TV scherm en/of laptop voor een fotopresentatie, kamerschermen, een airco e.d. Hiervoor betaald u bij ons niets extra's. Wij maken het verschil want het zijn de kleine dingen die het doen.