• Meldingsnummer:
  06 41 413 412
  Overige vragen:
  06 55 77 8650
 •  
  Lage huis 43
  4153 CS Beesd

   
 • Ongeveer twee weken na de uitvaart nemen wij contact met u op en maken een afspraak om nog een keer bij elkaar te komen. Tijdens dit afrondende gesprek nemen wij ook de factuur met u door. Deze sturen we niet per post maar we brengen hem mee zodat we eventuele vragen direct kunnen beantwoorden. Dit gesprek met u is echter geen echte nazorg terwijl wij dat wel erg belangrijk vinden! Professionele nazorg is een vak apart. Daarom zijn wij gaan samenwerken met NuNazorg. 

  Gebleken is dat veel hulpvragen niet direct na het verlies ontstaan maar pas in een later stadium. NuNazorg is onafhankelijk en zoekt, denkend vanuit uw persoonlijke omstandigheden en mogelijkheden, naar het beste voor elke situatie. Deze service bieden wij u aan en is geheel vrijblijvend en gratis. Gretha werkt in opdracht van Uitvaartverzorging Rivierenland. 
 • Gretha Hup
  NuNazorg
 • Hoe werkt het? Ongeveer 6 weken na de uitvaart neemt Gretha Hup, medewerkster van NuNazorg telefonisch contact met u op en, als u het fijn vindt, wordt er een afspraak met u gemaakt. U kunt aangeven of u wel of niet van deze dienstverlening gebruik wilt maken. Uw persoonlijke situatie is hun vertrekpunt en er wordt dan gezocht naar oplossingen en hulp binnen uw eigen netwerk en omgeving. Dus geen koppeling naar allerlei dure hulpverlening en instanties! NuNazorg werkt samen met o.a. gemeenten, welzijn- en vrijwilligersorganisaties. De kracht van NuNazorg is persoonlijke hulp dichtbij uitgaande van de vraag "wat is hier nodig?".