• Meldingsnummer:
  06 41 413 412
  Overige vragen:
  06 55 77 8650
 •  
  Lage huis 43
  4153 CS Beesd

   
 • Wij kunnen u ook van dienst zijn als u elders verzekerd bent, want u houdt altijd de vrijheid om een eigen uitvaartverzorger te kiezen. Een uitvaart op maat kan voordeliger zijn dan de standaard uitvaart van de verzekeraar. Informeert u vooraf hoe dat in uw geval uitpakt. Uitvaartverzorging Rivierenland houdt van duidelijkheid en transparantie. Dat geldt dus ook voor de kosten en onze tarieven. Wij zorgen voor een mooie uitvaart die past binnen het budget. U bent vrij om te kiezen. Er gelden geen verplichte afnames of standaard pakketten. U kiest en u beslist. Er kan zo veel, dat het onmogelijk is om hier een opsomming van de kosten te geven. Wij overleggen met u, inventariseren uw wensen en maken dan een overzicht van de te verwachte kosten. Dat doen we op het moment na overlijden, maar ook voor mensen die nadenken over de dood en uit voorzorg hun wensen willen laten vastleggen. Belangrijk: geef bij melding van overlijden bij uw verzekeraar duidelijk aan dat u uw uitvaart door ons wil laten verzorgen.
 • TV uitzending: verdienen aan de dood
  Uitvaartverzekeraars doen er alles aan om zoveel mogelijk te verdienen aan uw uitvaart. De medewerker die nabestaanden begeleidt bij het organiseren van de uitvaart moet zoveel mogelijk dure kisten, rouwkaarten, kransen en kopjes koffie met cake verkopen. Zo vertelt een oud werknemer van één van die grote verzekeraars in Brandpunt. Daardoor krijgen mensen, nadat ze al jaren betaald hebben voor een verzekering, na het overlijden nog een rekening van vaak duizenden euro’s. Aart Zeeman legt bloot hoe grote verzekeraars misbruik maken van uw verdriet.

  Na het zien van deze uitzending zult u tot de conclusie komen dat het zeker de moeite waard is om een offerte op te vragen.
  Voor de uitzending klik hier. Transparantie in de uitvaart: voor de uitzending klik hier.