Families vertellen

Prima geregeld door Antonette!

Familie Baggerman


Mijn moeder en ik hebben de ondersteuning en de adviezen van Thea na het overlijden van mijn vader Bep Jansen op 8 mei 2023 heel erg gewaardeerd. Vanaf het eerste contact met Thea/Rivierenlanden voelden we dat er een klik was; Thea voelde ons heel goed aan. De voorbereiding, het begrip en de gehele aanpak heeft ons goed gedaan. Hoe verdrietig we ook waren we voelden ons gezien. We zijn ook heel blij met de keuzes die we hebben gemaakt. Het afscheid in 't Lief in Beesd was warm en persoonlijk; de wijze waarop Thea ons hierin heeft ondersteund heeft daar echt aan bijgedragen. Van a tot z is alles goed verlopen. We kijken terug op een afscheid dat volledig bij mijn vader en ons paste. De familieleden en vrienden die bij het afscheid aanwezig waren vertelden ons dat ze zelden zo'n mooi, persoonlijk en liefdevol afscheid hadden meegemaakt. Een aantal zeiden zelfs 'zo wil ik het later ook'. Dank Thea, voor al je goede zorgen! 

Mieke en Ada Janse


Beste Antonette en Auwe,

Het is niet in woorden uit te drukken voor de nabestaanden als je als uitvaartverzorging weet en begrijpt wat er nodig is. Het aanvoelen van het beeld wat je als laatste eer wil laten zien als het om de overledene gaat. Maar ook de inschatting van de emoties van de individuele betrokkenen. Dit naast het volledig ontzorgen van de familie. Zo waardevol, prachtig en met liefde. Heel dankbaar dat jullie dit voor ons gedaan hebben. Een 10

Familie Bets de Lang


Het was in een woord fantastisch, als je het zo mag verwoorden. De aandacht die Ezra ons gaf was erg warm. Ik kon Ezra altijd appen en ze reageerde altijd snel terug. Niets was te gek alles wat we vroegen was geen probleem. We hebben ook van mensen die op de crematie aanwezig waren complimenten gekregen over Ezra en hoe ze onze gevoel goed overbracht! De weg naar de crematie heet Ezra mijn elke op gezocht, wat was dat fijn!

Omgang met Thea en Douwe was hartelijk en persoonlijk. Oog voor allerlei wensen, met alle inspanningen daarvoor.


Mooi gemaakte fotovoorstelling en muziek. Prachtig we werden echt "ontzorgd". Droevige gebeurtenis, maar toch een fijn gevoel, dat alles zo mooi en goed verliep. Ook de nazorg erg fijn.

Familie Klarenbeek


Na eerdere positieve ervaringen hebben wij Antonette weer gevraagd om de uitvaart samen met ons te verzorgen. Wederom was er werkelijk niets aan te merken op hoe zij te werk is gegaan. Professioneel en empathisch, oog voor detail, meedenkend. Familie van Thienen

Ezra heeft ons de gehele periode voorafgaand, tijdens en na de uitvaart op rustige en vakkundige wijze bijgestaan. Ze was een luisterend oor en mede daarvoor konden wij als familie de juiste keuzes maken. Niets was te veel en overal werd voldoende tijd voor genomen.

Wil van Zuijdam en familie


Na een lang ziekbed is mijn lieve vrouw, liefste mama en trotse oma plotseling van ons weggenomen. Het immense verdriet en het gevoel van machteloosheid liet ons gebroken achter…Antonette en Auwe van Uitvaartverzorging Rivierenland waren er voor ons in onze tijd van nood. Ze waren absoluut geweldig - vriendelijk en super attent.
Van de eerste ontmoeting tot het laatste afscheid is aan alles gedacht. Geen detail werd aan het toeval overgelaten en met de grootste zorg behandeld. Antonette was constant aanwezig, ze was tijdens het hele proces bij ons en maakte alles zo gemakkelijk. De dienst voor Flora bij crematorium ’t Lief is Beesd was intiem en in de perfecte setting. Als gezin hebben we in deze moeilijke tijd aan elke stap kunnen deelnemen. We kijken terug op een uitzonderlijke en warme service voor Flora - een waarheidsgetrouwe weergave van de mooie persoon die ze was.

We weten dat ze glimlachend op ons neerkeek...Wij als gezin hopen dat we de diensten van Uitvaartverzorging Rivierenland niet snel nodig zullen hebben, maar we zouden niemand anders in de buurt willen hebben dan Annette en Auwe. Heel erg bedankt dat je dit proces zoveel draaglijker en waardiger hebt gemaakt voor mijn vrouw en moeder. Wim de Keijzer, William en Gea, Paula en Uli


Begin november is onze moeder overleden.
Via een bekende van ons hoorde we goede verhalen over deze uitvaart onderneming.
Vanaf het eerste contact met Ezra voelde het goed. Alles is vanaf begin tot eind goed geregeld. Ezra was heel helder, inlevend en dacht goed mee. Nogmaals, heel erg bedankt voor alle goede zorgen! 

Jozien Vermet 


Helemaal naar volle tevredenheid, vriendelijk, geduldig en opzoek naar mogelijkheden om de wensen zoveel mogelijk te respecteren. Antonette dank. Johan Schalkwijk


Nogmaals willen wij Miranda hartelijk bedanken voor haar ondersteuning in de dagen na het overlijden van mijn man en onze vader tot aan de uitvaart. Je merkt aan alles wat Miranda doet dat ze het oprecht meent dit hebben wij ook zo gevoeld. Tijdens de dienst en het spreken door Miranda leek het net of ze mijn man en onze vader heeft gekend. Dit kan alleen maar als je goed kunt luisteren en je begrijpt wat een ander verteld. Fijn dat Miranda ons de ruimte gaf om mijn man en onze vader een persoonlijk afscheid te geven.  

Familie Mossou


Juist met de voorbereidingen van een afscheid en de afscheidsdienst zelf, is het van groot belang dat aan alles wordt gedacht en dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. En dat was het! Erg bijzonder hoe Thea en haar team naast het adviseren en regelen ook aandacht houdt voor emotie en persoonlijkheid. Deze persoonlijkheid komt ook terug in de wijze waarop Thea een fotopresentatie maakt vol mooie herinneringen en met oog voor het kleinste detail. Chapeau en dank!

Familie Vermeulen

Onze ervaring met Antonette was zeer fijn, persoonlijk en tevens zeer professioneel. Precies wat ieder nodig heeft in deze periode. Nogmaals hartelijk dank.

Familie van der Plaat


Ezra heeft ons op zeer aangename wijze ondersteund, en weet een goede balans te vinden tussen aandacht voor het menselijke aspect en de praktische zaken die tijdig geregeld moeten worden. Daarbij probeert ze ook een goed beeld te krijgen van de client die ze begeleidt. Verder is ze flexibel zonder "9 tot 5" mentaliteit. Wij bevelen haar van harte aan.

Familie van Rijn

Begeleiding, voorbereiding en verzorging van de uitvaart was goed. Het was een waardig en respectvol afscheid in een mooie locatie. Veel aanwezigen hebben naderhand met veel waardering tegenover mij erop gereageerd.
Het blijft voor mij een mooie herinnering. T. v. R


Heel lief en rustig heeft alle tijd om je vragen te beantwoorden. Ze heeft mij en de familie heel goed begeleid, ook tijdens de uitvaart.
En daarvoor nog onze hartelijke dank.
ook voor Ezra. 

Arie Teuling

Heel fijn en warm. Niks was Jo Lan teveel......echt het heeft ons echt gesteund

na het verlies van onze moeder. 

Familie Bikker-Borg 


Antonette heeft ons zoveel zorg uit handen genomen dat wij echt op een goede manier afscheid konden nemen van onze vrouw, moeder en oma. En dat op een rustige en ontspannen wijze en ook heel professioneel. Ze dacht met ons mee, gaf ons alle ruimte en tijd en had alles perfect geregeld.

Familie Bok


Wij willen Antonette hartelijk danken voor haar zorgen, na het overlijden van mijn vrouw, onze moeder en oma.
Werkelijk niets was te veel en door haar werd de zware taak van het afscheid nemen vele malen lichter.
Alles tot in de puntjes geregeld en daardoor zorgeloos. Erg begaan en een goed luisterend oor. Transparant en geen ongemakkelijke verrassingen door een duidelijke uitleg van wat er te verwachten is.
Kortom erg onder de indruk van haar georganiseerde bekwaamheid.

 

Famillie Immink


Antonette heeft mij ontzettend fijn geholpen. Niets was onmogelijk. Ze heeft de uitvaart tot in de puntjes geregeld. Alles verliep zoals bedacht. Ook kwam ze met mooie ideeën. Zoals de locatie Marienwaerdt. Deze was prachtig. Lieve Antonette; ontzettend bedankt voor je hulp.

MdeH


Lieve Ezra, Auwe en alle andere medewerkers (die wij niet hebben ontmoet, maar wij zijn ervan overtuigd, dat ook zij met de hand op het hart, heel respectvol en vol empathie hun werk mogen doen!),

Ezra kwam bij ons en de klik was er gelijk. Wij leerde haar kennen en zij ons als gezin, het voelde voor ons alsof ze bij ons gezin hoorde, een dochter was voor ons. Ze was er op het kwetsbaarste moment uit ons leven, bij het heengaan van mijn lieve man, vader en opa.  Met elkaar hebben wij er samen een heel persoonlijke uitvaart van mogen en kunnen maken, precies zoals wij het in gedachten hadden en zoals mijn man het gewild had, vol van liefde en warmte!
Ezra dacht met ons (mij) mee, vol empathie, liefde, warmte & respect, dit alles voelde als een warme deken om ons heen.

Ans van der Bijl & kinderen


Top. Professioneel, gewoon, Antonette is fijne vrouw om mee te praten. Alles prima geregeld.

Gerrie den Hartog


Zoals we (helaas) gewend zijn was alles weer UITSTEKEND verzorgd door Antonette, maar ook dank aan haar collega's Thea en Auwe.
Ze doen het super goed en denken ook goed mee, dingen waar je zelf niet bij stil staat.
Nemen echt een zorg uit handen.

 

J. van Zomeren


 

Van het begin tot het "einde" alles goed en deskundig geregeld.

 

Coot Sterk

Toen mijn partner overleed wilde ik graag dat Antonette de uitvaart zou regelen,omdat zij tien dagen ervoor keurig de uitvaart van mijn moeder geregeld had. Maar wij wonen in Boven Leeuwen ,geen probleem zei zij daar kom ik ook.Wat vonden wij dat prettig alles keurig en op een hele warme manier geregeld.De hele familie sprak er vol lof over en begrepen nu waarom ik voor Antonette gekozen had.Dank je wel voor alle goede en fijne begeleiding.

Reny, Ashleigh en Diana


Alleen maar lof voor Uitvaartverzorging Rivierenland.
Het contact met Thea voor het overlijden en Auwe tijdens de uitvaart van mijn man. En Antonette: Zij heeft alles voor de uitvaart geregeld met zoveel betrokkenheid en rust en naar wens van mijn man. Wat een lieve zorgzame vrouw tijdens het regelen van de uitvaart maar ook na de uitvaart. Zij was mijn rots in de branding en heeft mij in deze moeilijke dagen bijgestaan. Dank je wel Antonette het was fijn om met jou tot een mooi afscheid te kunnen komen.

A. Versteegh

Antonette heeft ons na het overlijden van onze moeder, Nel Winters, heel goed opgevangen. De voorbereidingen heeft ze perfect gedaan en de crematie mooi, waardig en met een warm hart begeleid.

 

Dankjewel Antonette
Ans, Huiberdien, Reny en Lia


Wij hebben Antonette ervaren als zeer betrouwbaar, goed kunnen luisteren. Ze houdt zich aan haar afspraken. Denk met je mee. Je kan bij haar geheel je zelf zijn.

Familie Wammes


Wij hebben bij het trieste afscheid van onze moeder 90 + veel steun, medeleven en ontzorgen ervaren van de uitvaartverzorgster Miranda. Alles was uitmuntend geregeld en we houden aan deze uitvaart een warm gevoel en herinnering over.

Nogmaals bedankt Miranda.

Familie Kilian


Wij hebben de begeleiding door Uitvaartverzorging Rivierenland als zeer prettig ervaren. Speciale dank gaat uit naar Antonette die ons op een respectvolle en betrokken wijze door deze periode heeft begeleid.

Hans van Veen

Hele fijne ervaring, was de mooiste uitvaart ooit die wij hebben meegemaakt. De persoonlijke aandacht, het meedenken, en vooral de presentatie op de grote schermen met de door ons aangeleverde foto's was subliem.

Anita en Tanja Hoogeveen


Wij hebben Antonette ervaren als zeer betrouwbaar, goed kunnen luisteren. Ze houdt zich aan haar afspraken. Denk met je mee. Je kan bij haar geheel je zelf zijn. 

Familie Wammes


Het afscheid van Jacques stond helemaal in het teken van ""Zijn leven vieren" Hij had zelf de muziek en sprekers gekozen. Mede dankzij een luisterend oor, warme adviezen en begeleiding van Thea, Auwe en Antonette kijken wij terug op een waardig en liefdevol afscheid met een lach en een traan precies zoals Jacques het gewild had. Nogmaals BEDANKT. 

Familie Jacques Gremie


Met Thea haal je iemand in huis die je met alle respect op exact de juiste manier adviseert en begeleidt. Op de juiste momenten komt Thea met de juiste input en daar waar nodig stuurt zij met al haar ervaring op een hele begripvolle manier bij. We hadden ons geen betere uitvaartverzorgster kunnen wensen.

Familie Henk van Gameren, Beesd


Na het overlijden van mijn vader, schoonvader hebben we contact met Antonette opgenomen. Direct nam zij ons bij de hand en begeleide ze ons fantastisch in een emotionele en soms onwerkelijke week waarin heel veel op je af komt. Antonette dacht overal aan, kwam met fijne ideeen en voerde alles zorgvuldig en respectvol uit. Alles was mogelijk, ze nam de tijd en ontzorgde ons in deze week. Auwe heeft onze vader naar de condoleance gereden, en kwam langs mijn vaders laatste woning, en daarna langs ons. Eervol werd de tijd genomen om mijn vader nog 1 keer op ons bedrijf te laten komen, wat hij had opgebouwd. Nog 1 keer thuis. Dit is ontzetten waardevol geweest, en werd met respect gedaan. Wij zijn meer dan tevreden over deze manier van de laatste eer. En hebben ondanks het verdriet het contact met Antonette heel fijn gevonden. En raden deze uitvaart organisatie van harte aan. Antonette nogmaals dank voor al je goede zorgen. Familie Snoek, Zoelmond 

Vanaf de kennismaking hadden we direct een goed gevoel. Er werd geluisterd naar onze wensen, er werd meegedacht en er werden ook suggesties gedaan over zaken waar we zelf niet bij hebben stilgestaan. Alles was perfect geregeld vanaf het eerst overleg tot en met de nabespreking. Heel hartelijk bedankt voor de geweldige wijze waarop als geregeld is / kon worden.

 

Familie HoboTop team
Totale ontzorging en alles tot in de puntjes geregeld. 

Jos van Zelst


Het denken aan afscheid nemen van een dierbare is altijd verschrikkelijk. Ons overkwam het zeer onverwacht. Wij hebben, nog voordat ons zoontje geboren was, al moeten nadenken of wij hem wilden begraven of cremeren. De keus om hem te begraven hadden wij al snel gemaakt. Helaas ( omdat je een uitvaartverzorger het liefst niet hoeft op te bellen) hadden wij al eerder kennis gemaakt met Antonette. De verzorging hebben wij toen van een afstandje kunnen volgen en dit voelde zo warm en liefdevol. Wij wilden dan ook niets liever dan Antonette vragen of zij ons wilde helpen in de moeilijkste periode van ons leven. Wat fijn dat zij voor ons tijd heeft vrij gemaakt. 

Vanaf het moment dat ons zoontje geboren was tot het moment dat wij echt afscheid hebben moeten nemen van hem, is zij onze steun geweest. Antonette heeft de verzorging van onze zoon op zich genomen en is iedere dag bij ons langs geweest. De tijd waarin wij erg onzeker waren, heeft zij dit stukje samen met ons opgepakt. Wat zijn wij haar daar dankbaar voor. Niet alleen de verzorging om Levi nam zij op zich, maar ook het bieden van een luisterend oor en de verzorging van ons als ouders. 

Voor ons een eerste uitvaart die wij moesten regelen. Er komt zoveel op je af, waar wij allemaal nog niets van af wisten. Hierin heeft zij ons meegenomen en ons de meest waardevolle keuzes laten maken. Hierdoor hebben wij voor onze zoon een prachtig en liefdevol afscheid kunnen regelen. Wij hopen niet snel weer een beroep te hoeven doen op de diensten van Antonette, maar wanneer dit wel zo zal zijn willen wij niemand liever dan haar om ons heen. Aron en Ilse


De dank van mijn familie is groot. Voorafgaand aan, tijdens en ook na de uitvaart van onze 95+ moeder. Luisteren, meedenken, overleggen , handelen, doorpakken. Het was prachtig; het paste zo mooi! Lief ook, die nazorg. Mijn moeder heeft jaren geleden een kerstboompje gekregen met geborduurde hartjes met namen van haar haar vele kinderen, aanhang, kleinkinderen en achter-kleinkinderen Antonette zag dat er 2 uit de kerstboom waren gevallen. Die heeft ze per nagestuurd. Kortom: ga zo door, geknipt voor dit speciale vak! Een 10 voor Antonette.  A.M. van Schaik

Uitstekend gedaan super fijn met Antonette te werken, het was allemaal zeer goed verzorgd. Wij kijken te terug op een geslaagde uitvaart,
Met vriendelijke groet Matthe en Diana den Hartog


Heel veel dank voor de prachtige uitvaart van mijn man. Ondanks het verdriet De rustige manier waarin wij werden begeleid. Alles goed geregeld. Het voelde zo goed. Een 10! 

Teunie van de Water

Wat hebben wij een mooie week mogen beleven, vanaf het eerste gesprek tot aan de nazorg toe. Ondanks alle verdriet zorgde Thea en Auwe ervoor dat wij een mooi afscheid hadden. Alles tot in de puntjes toe verzorgd, Het ontwerp van de kaart, de muziek echt aan alles werd mee gedacht Top nogmaals onze hartelijk dank hiervoor. Anja uit Leerdam 


Allereerst een Uitvaart kan maar 1x gedaan worden dus graag foutloos. Wat wij ervaren hebben is dat wij de week naar de crematie uitmuntend begeleid zijn. De crematie op zaterdagmiddag is voortreffelijk is verlopen,  waaronder de presentatie over de overledene als wel de muziek. Wij hebben het ervaren als een voortreffelijke uitvaart onder leiding van Miranda van  Hensbergen. Dan wil ik ook crematorium t Lief de pluim geven. Van een intieme sfeer en meer dan uitstekende locatie, met als meerwaarde, de overledene over het water over de brug naar het crematorium brengen...Echt een extra....Rivierenland Uitvaartverzorging o.lv Miranda van Hensbergen, heel heel, veel dank. UITMUNTEND! 

Malgosia en Olek Bebnik, Gorinchem


Iemand begraven doe je niet dagelijks en dus is een goede begeleiding en professionele ondersteuning door een begrafenisonderneming en haar medewerkers van het grootste belang. Ik heb op goed geluk Rivierenland benaderd voor de begrafenis van onze moeder. De website gaf meteen een goed gevoel. Antonette van Druten heeft alles voor ons gecoördineerd en ik stel zonder overdrijving dat zij met hulp van haar collega's fantastisch werk heeft geleverd. Antonette is altijd bereikbaar en als zij even niet kan antwoorden belt zij direct terug zodra dat mogelijk is. Zij is proactief, enorm inlevend, innemend en voelt meteen feilloos aan wat de wensen en behoeftes zijn en is doortastend met advies als dat nodig is. En daarbij is zij ook een heel prettig en charmant persoon. De kosten zijn volledig transparant en Rivierenland hanteert uitermate redelijke tarieven. Ik geef haar en het bedrijf een 10 omdat ik niet zou weten wat er beter had gekund. Deze ervaring wordt onderschreven door de familie.   
Ir. J. A. de Graaf


Uitvaart was tot in de puntjes geregeld, aandacht werd gegeven aan kleine dingen waar wij zelf niet aan hadden gedacht. Kosten waren conform de begroting.

Familie de Zeeuw, Rumpt

Wij kunnen terugkijken op een hele mooie uitvaart van onze moeder en oma. Er werd op alle manieren rekening gehouden met onze wensen Dit hebben wij als heel prettig ervaren. Thea en Auwe nogmaals hartelijk bedankt.

Familie van Helden, Asperen 


Alles was super goed geregeld door Thea en haar man . De mensen die aanwezig waren bij de uitvaart van mijn vader waren zeer positief over de uitvaart Wij waren zeer tevreden over alles. Echt een aanrader. Familie Krul, Leerdam 


Wij zijn zeer tevreden over hoe alles geregeld is en hoe we begeleid zijn in alles rondom onze moeder.

Familie Timmermans, Asperen 

 

Dankzij Uitvaartverzorging Rivierenland hebben wij op een waardige en gepaste manier afscheid kunnen nemen. 

Tijdens deze emotionele periode hielpen ze ons stapsgewijs met het opzetten van de uitvaart. Zeer kundig, transparant respectvol en behulpzaam!! Ze zijn 24/7 beschikbaar voor vragen en denken extreem goed mee en oplossingsgericht! Wij kunnen Antonette, Thea en Auwe bij iedereen aanraden! Bedankt voor alles ! Familie Oudshoorn, Heukelum


Prima, zeer goede verzorging in een nette
(nieuwe) omgeving in een vervelende periode. Complimenten en hartelijk dank hiervoor. 

Harm Dijkman 

Hartverwarmend al bij onze eerste ontmoeting Thea niets is teveel alles kan. Prachtige uitvaart geweest tot in de puntjes verzorgd daarvoor willen we je nogmaals heel hartelijk bedanken.
Een echte aanrader jullie zijn een geweldig team. 
Familie Wiegel, Leerdam


Als medeorganisator van de uitvaart van mijn "tante Jo" heb ik zitten denken hoe ik mijn ervaringen, mijn dank onder woorden kan brengen. Uiteindelijk kwam ik op internet een artikel van "Voor positiviteit" tegen dat letterlijk geheel op jouw/ jullie van toepassing is.

Beste Antonette,

Ik schrijf je dit omdat ik graag wil laten weten hoeveel jij voor ons hebt betekend. Wat jij allemaal voor ons hebt gedaan en vooral ook met de energie, liefde en toewijding waarmee jij voor ons klaar stond, dat is echt ongelofelijk. En dit terwijl wij door een heel moeilijk tijd gingen en dan druk ik me nog zacht uit. Nee, jij was er altijd voor ons. Met een luisterend oor, begrip en liefdevolle aandacht. Respect hoor, want het is wel hard werken en lang niet altijd gemakkelijk. Wij hebben allemaal mogen voelen en ervaren wat jij voor nabestaanden doet. Echt blijf dit alsjeblieft doen, want je bent meer dan geweldig. Vanuit een oneindige waardering voor wie je bent en wat je doet, wil ik je graag nogmaals intens bedanken. Ik vertrouw erop dat jij deze dank ook doorgeeft aan je collega's Thea en Auwe. Jullie dragen terecht de slogan dat zegt: Voor een uitvaart met de hand op het hart. Met vriendelijke groet, ook namens familie Donga en familie Looijen,

Henk van der Vegt

 

Antonette heeft de uitvaart van onze tweeling meisjes Vajèn Lauren en Mila Rose verzorgd. Het contact met haar was heel fijn, laagdrempelig en ze luisterde goed naar ons. Ze had en nam alle tijd, alles werd in de puntjes verzorgd, niks was te gek en we zijn haar dankbaar voor het mooie afscheid. De meisjes verdienden het allermooiste en beste en daar zorgde Antonette voor. Prachtige mandjes en de mooiste bloemen. Kleine details. Overal werd aan gedacht. Wij kijken heel mooi op het afscheid terug, mede dankzij Antonette. Heel veel dank en liefs,

Elvin en Marloes van Santen

 


Na een kort ziekbed overleed mijn man en onze vader. We hadden eerder een uitvaart bijgewoond die door Thea, Auwe en Antonette was verzorgd en op basis van die ervaring hebben we gevraagd of zij ook de uitvaart van mijn vader en onze vader wilde verzorgen en begeleiden. We kijken terug op een uiterst goed afscheid mede door de zeer prettige, persoonlijke en deskundige begeleiding van Thea, Auwe en Antonette. Aan alle details is door hen gedacht en al onze wensen omtrent de opbaring, de uitvaartdienst en de begrafenis konden worden vervuld. Ondanks de geldende corona-maatregelen, werd door hen actief meegedacht in mogelijkheden en oplossingen. Wat ons betreft dus een zeer welverdiende 10 Hennie, John en Fred de Jong, Leerdam


Onze 13 jarige zoon is door een verkeersongeluk om het leven gekomen. Door het grote verdriet, het onverwachte en de coronamaatregelen was de uitvaart een enorme uitdaging. We hadden aangegeven dat we de uitvaart buiten in een weiland bij de Maas naast de begraafplaats wilden laten plaatsvinden. Er moest veel aandacht zijn voor beeld en geluid, voor livemuziek en diverse sprekers. Daarnaast wilden we onze Landrover gebruiken als rouwauto. De zeeverkenners hebben op de Maas een laatste groet gebracht. Al met al een enorme organisatie en improvisatie waarbij helemaal niet standaard was. Antoinette heeft vanaf het allereerste contact onze wensen omarmt en aangevuld. Ze heeft ons ontzorgd en samen met een team van vrijwilligers uit onze omgeving alles georganiseerd. Daarnaast heeft ze ons emotioneel bijgestaan om alle praktische zaken te regelen in deze zware tijd. Voor alle 400 aanwezigen was deze uitvaart de meest indrukwekkende en bijzondere die ze hebben mogen beleven. En alles corona-veilig. Daarmee hebben we het leven van onze zoon recht gedaan en een handreiking kunnen doen naar iedereen die ons wil helpen en (nog) niet weten hoe ze dat moeten doen. Dankjewel wel. Anoul Bouwman 


Wat een team!
De uitvaart van mijn vader is met veel warmte en werkelijk tot in detail perfect geregeld. Doordat Thea zich zo kan verplaatsen in de mensen en met een enkel gesprek begrijpt hoe de overledene in elkaar steekt, pastte vervolgens ieder detail bij hoe mijn vader het graag zou zien. Dit team overtreft je verwachtingen, doet meer dan je mag verwachten. Dat alles met zoveel toewijding! Nooit gedacht dat zo'n verdrietige tijd zulke mooie herinneringen kan geven. De samenwerking onderling is ook top! Waar het past soms wat humor, maar altijd met respect, erg prettig! Veel, veel dank aan het gehele team! Wenda, namens familie van der Meijden. 


Wij zijn heel tevreden met de manier waarop de uitvaart van onze vader is geregeld. Wij waren al heel tevreden met de uitvaart van onze moeder. Daarom was de keuze nu niet moeilijk. Auwe, Thea en Antonette zijn als familie betrokken bij de uitvaart.

Onze dank hiervoor. Een 10

Een enorme schok om zo onverwachts je moeder te moeten verliezen. Maar door de inzet van Thea en Auwe hebben we haar een mooi en waardig afscheid kunnen bezorgen. Tot op het laatste moment hebben we onze moeder bij ons kunnen houden, in haar eigen huisje. Precies zo als ze dat wilde. Aan al haar wensen, maar ook aan die van haar kinderen en kleinkinderen kon worden voldaan en daar zijn wij Thea en Auwe zeer dankbaar voor. Tranen van verdriet maken hierdoor sneller plaats voor tranen van dankbaarheid. Een 10. Familie Beelen, Beesd


Thea, Auwe en Antonette zijn alle drie warme persoonlijkheden. Ze denken mee ,ze leven mee en alles is bespreekbaar. We kijken met warme gevoelens terug naar de mooie PowerPoint presentatie die Thea heeft gemaakt. Het was een uitvaart met de hand op het hart.

Een 10 !

Familie de Ridder

Bij deze wil ik Thea nogmaals bedanken voor haar betrokkenheid bij het verlies van onze vader en man. Dankzij Thea en haar team kijken wij terug op een mooie en persoonlijke uitvaart. In deze moeilijke tijd heeft Thea er alles aan gedaan om ons te ondersteunen en dat is erg gewaardeerd.

Familie van Baaren


Het is niet prettig als je afscheid moet nemen van een geliefde. Mijn man en ik wisten al dat hij vanwege zijn ziekte zou gaan overlijden. Daarom hebben wij 2 jaar geleden Thea uitgenodigd voor een gesprek en enkele wensen op papier gezet. Dan is daar ineens het moment ik haar moest bellen dat mijn man Jan overleden is. Er kwamen zoveel vragen en dingen op mij af, maar wat geeft het dan een rust dat je op mensen kunt terugvallen die je gaan helpen, begeleiden c.q. adviseren. De kosten laag houden is ook prettig en welkom! Wat een empathie kwam er op mij af en voelde ik zo ontzettend veilig in hun handen/geborgen. Natuurlijk zijn er wensen die uitgevoerd moeten worden, maar dat ging fantastisch: Het verzorgen en opbaren in zijn eigen kamer, foto’s en vingerafdrukken maken, de bloemen en rouw motorzijspan regelen, de rit naar het crematorium werd gefilmd. De dienst met muziek en bijzondere bewerkte foto’s in de presentatie op tv-schermen waren zeer professioneel uitgewerkt en later ook als naslagwerk aan mij overhandigd. Thea, Auwe en Antonette, mijn dank voor de prettige samenwerking en dat ik met veel voldoening hierop terug kan kijken. Ella Bras, Haaften

Het kiezen van een uitvaartverzorger is niet iets wat je elke dag doet, dus ga je uit van referenties, maar nog belangrijk het eerste contact/ontmoeting. Vanaf de eerste ontmoeting voelde het goed met Antonette en dacht zij zeer goed mee met onze wensen (we wisten al heel goed wat de wensen waren). Antonette heeft ons niet teleurgesteld in welke vorm dan ook, ze was adviserend, kritisch waar nodig en meegaand op de momenten waarvan ze wist dat die belangrijk voor de familie waren. We willen dank ook Rivierenland en Antonette absoluut aanbevelen in het maken van deze lastige beslissing. Langs deze weg willen wij Antonette nogmaals hartelijk bedanken.
Familie van Schijndel.


Op de uitvaart van onze moeder kijken we prachtig terug. Thea, Auwe en Antonette regelen alles tot in de puntjes op een hele rustige en fijne manier en denken werkelijk aan alles om het een persoonlijk afscheid te maken. Alle lof voor uitvaartverzorging Rivierenland.

Familie van der Linden, Culemborg


Bij het intakegesprek gaf Thea al zoveel informatie en was de sfeer zo goed dat er al een last van ons afviel. We hebben het zeer op prijs gesteld dat ze ons alle ruimte gaf om het zo persoonlijk mogelijk te maken. Ze was 24 uur per dag beschikbaar. Alles is naar wens verlopen en we kijken hier met een goed gevoel op terug.

 

Familie Tkalecz

Ik kan niet anders zeggen....hart voor de mensen met hun verdriet. Er wordt op een fijne manier meegedacht en dat vooral! In de zo intens verdrietige tijd hebben wij als gezin/ fam. een ontzettende steun ervaren vanuit deze uitvaartverzorging, doordat we heel goed zelf konden aangeven/ beslissen wat we wilde maar vooral dat we daarbij goed ondersteund zijn bij de hele voorbereiding. Bedankt ook voor de rust die het ons gegeven heeft in dit hele proces. Het is een prachtige plechtigheid geweest!! Nogmaals dank!
Familie Glaudemans


Antonette is een zeer betrokken persoon die ook net dat stapje meer zet zonder daar extra voor te vragen. Zelfs na afloop nog een meedenk actie van haar gehad over zonnebloem pitjes die zij privé aan ons heeft gegeven. Ze heeft ons echt ontzorgd. Enkele, overigens niet storende, kleine zaken lagen niet aan Antonette maar aan het crematorium. Crematorium “de Linge” is overigens een erg mooie locatie voor een uitvaart.

Familie van Zijl

Geweldig verzorgt! Ook fijn kontakt voor de familie. Het is nooit fijn om van een dierbaar persoon afscheid te moeten nemen maar we hebben met veel warmte in ons hart afscheid kunnen nemen. Ga zo door.
Familie de Bruyn


Zij verzorgen met recht een uitvaart met de hand op hun hart. De begeleiding van jullie bij de uitvaart van onze moeder hebben wij ervaren als heel persoonlijk en respectvol.

Familie in den Eng

Uitvaartverzorging Rivierenland al bij diverse anderen aanbevolen. Zeker invulboekje met persoonlijke voorkeuren bij uitvaart is voor nabestaanden reuze handig.
Familie Verweij


De persoonlijke aandacht (warm en hartelijk) en de voorstellen die gedaan zijn passend bij onze wensen hebben wij als erg plezierig ervaren.

Verrassend zelfs. De 'extra's' zoals het mobiele alarm en de digitale presentatie maken het geheel af.

Een pluim en zeker aan te bevelen.

Familie de Snoo, Beesd

Zowel mijn dochter als mijn zoon en natuurlijk ikzelf waren vanaf het eerste gesprek van mening dat wij een goede keuze hebben gemaakt. Alle factoren, die naar voren  kwamen zijn door Thea uitgelegd en met ons besproken. k heb later na de crematieplechtigheid met diverse toen aanwezigen gesproken en unaniem waren zij van mening net zoals wij zelf, dat het een zeer passende en op de overledenen gerichte  plechtigheid is geweest! Bravo!  Familie Schotel, Tricht

 


Zeer persoonlijk. Er wordt met je meegedacht. Alles kan. En ze brengen rust in deze hectische periode en houden overzicht.

Je wordt echt op en top ontzorgd.

Y. Gorter-de Vries

Zeer prettige, professionele en warme, menselijke benadering, er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie en er wordt alles aan gedaan om deze te verwezenlijken!

Familie van den Heuvel, Gorinchem


Dit was inderdaad een uitvaart met de hand op het hart! Tot in puntjes verzorgd en overal aan gedacht, uitstekend!
Familie van Geutselaar

De zeer persoonlijk en open voor alle ideeën. Ook de eigen inbreng werd zeer gewaardeerd door de familie Overal en aan meer werd gedacht. Totaal geen haast met niets absoluut een 10. Robert de Vries


Zeer respectvol, gedreven, meelevend en meedenkend. Niks dan lof! Familie Groenveld

Erg betrokken, zeer professioneel.
W. van Genderen


Thea en Auwe zijn een superkoppel in deze branche. Voor de 100% met de hand op het hart! Alles goed geregeld en zeer meedenkend.

Familie Vermeulen, Culemborg

Thea en Auwe, Jullie waren super!
Goed gevoel en de 10 is verdiend!
Groet van ons allemaal,

Familie Russon


Het was liefde, respectvol uitvaartondernemer, nam tijd, gaf goede uitleg en werkte transparant. Maak ook echt reclame voor hun op het manier hoe zij en hij mijn man hebt geholpen en begeleid. Heb totaal geen negatieve reactie op deze uitvaartondernemer, alleen maar lof.

Jacqueline van Dam-Vos

Thea en Auwe zijn zeer vakkundig en betrokken. Het contact voelde als heel persoonlijk en dat heeft ons geholpen in alle moeilijke stappen. Ze werken transparant en delen alle mogelijkheden die er zijn om de uitvaart naar wens en persoonlijk te maken. Wij zijn zeer tevreden en dankbaar over de uitvaart en de wijze waarop Thea ons terzijde heeft gestaan.

Familie Metzger


Prachtige uitvaart geweest, verzorgd, persoonlijk. Zeer tevreden.
Familie Kops

Zeer tevreden! Fijne samen werking. Nogmaals bedankt.

José Piek


Zeer goed en professioneel verzorgd.

Familie Schreurs.

Warme en zeer persoonlijke mensen!! Uitstekend!

Familie van Gameren


Snel gereageerd op de aanvraag en persoonlijke benadering met het bewaren van de juiste afstand. Top! Familie Zeilstra.

Ga zo op deze manier door, want wij hebben jullie als zeer prettig ervaren in een verdrietige periode!

Familie Horde.


Thea en Auwe hebben ons op een erg prettige manier door de dagen voor de uitvaart van mijn man en onze vader heen geholpen, ons gedoseerd beslissingen laten nemen en meegedacht met wat er mogelijk was. Wij hebben ons door hen erg gesteund gevoeld en kijken terug op een mooi afscheid. Familie van Silfhout


Respectvol, warm, meedenkend. Schatten zijn het. Familie de Jongh.

Wij hebben Rivierenland als zeer betrokken ervaren. Afspraken zijn goed nagekomen. Voor een ieder zeker aan te raden. Voorgesprek was uitstekend verzorgt door Thea. De begeleiding tot de uitvaart erg meelevend en als echt warm ervaren. De uitvaart was echt perfect! Heel veel reacties gehad op de goede sfeervolle in Elly haar stijl uitgevoerde begrafenis. De nazorg was (is) uitstekend. Echt een AANRADER.

Familie Vervloedt.


Heel erg tevreden! Een goed gevoel aan overgehouden, ondanks het verdriet.
Familie Riezebosch.

Ik vond het contact en begeleiding geweldig en wij allemaal hebben daarvoor onze waardering uitgesproken. Familie Weijers.


Zeer betrokken persoonlijke begeleiding en waardevolle adviezen. Eerlijke inzage en duidelijkheid over de kosten. Altijd te bereiken en vriendelijk contact. Zeer goede organisatie en regie van de uitvaart. Niet uit op geldelijk gewin of zakelijk voordeel. Goed inzicht in de behoeften en wensen van de nabestaanden. Goede begeleiding van kleine achterkleinkinderen.

Chapeau voor Thea en Auwe.

Familie Reijtenbagh

Zo betrokken, persoonlijk en warm. Er was dagelijks warm en intensief contact voorafgaand aan de uitvaart. De aanwezige gasten spreken nu nog over hoe bijzonder warm en persoonlijk de uitvaart verzorgd is door Thea en haar man Ouwe als haar assistent. Een 10 met een griffel. Het blijft uiteraard verdrietig afscheid nemen, maar over deze uitvaartverzorging blijf ik met een heel goed gevoel achter. Daarmee kan ik verder kan. Familie van Iersel.


Een zeer innemende en betrokken persoon. Evenals de medewerkers. Iemand die snel kan inschatten wat de wensen van de familie zijn. Oog heeft voor de nabestaanden en oog heeft voor hun emoties en gevoelens. Die ook suggesties voor mogelijkheden benoemt. De familie alle gelegenheid geeft om op een actieve en persoonlijke manier zorg te geven aan de overledene na het overlijden en in de invulling van de organisatie en de begraafplechtigheid zelf. De grote aandacht en voor de kleinkinderen en achterkleinkinderen. Daarin ook ondersteuning geeft door beschikbaar stellen van hulpmiddelen, zoals een voorleesboekje, kaarsen en knutseldingen om het te verwerken of uiting van gevoelens voor hen te geven. De keuze aan de familie laat. Meebeweegt met de gebeurtenissen tijdens de dag van de begrafenis. Op de dag van de begrafenis verliep alles in ontspannen sfeer. Het best verwoord door een achterkleinkind "het was een leuke dag". Ondanks het verdriet van het verlies van moeder, oma en omaoma werd dit ook door de andere nabestaanden ervaren. Het was een verrijking om met deze uitvaartondernemer samen te werken. Ook de grote transparantie in de kosten die vooraf maar ook achteraf werd gegeven waaruit van begin af aan er vertrouwen was in elkaar. De nazorg die geboden werd enkele weken na de begrafenis is zeer gewaardeerd door de familie. Familie van Arkel, Herwijnen.

Een prettige en ongedwongen uitvaart begeleiding, wat ons veel steun heeft gegeven. Ook de goede nazorg vonden wij prettig. Familie Bosschaart, Asch


Thea en Auke Douma hebber ervoor gezorgd, dat wij een heel goed verzorgde- en zeer persoonlijke uitvaart hebben gekregen.

Familie de Jager, Rumpt


Ontzettend attente liefhebbende mensen die je op alle mogelijke manieren helpen en steunen en goede ideeën aandragen.

Familie Bogerd, Leerdam


Antonette is een hele warme, vriendelijke, meelevende vrouw. Helemaal niets op aan te merken. Tot in de puntjes een heel fijn afscheid van Riet gehad. Heel persoonlijke benadering en ruimte voor eigen initiatief. Zeer positief.

Familie van Alphen


Absoluut voor iedereen aan te bevelen zou niet anders gewild hebben.
Familie van Zanten, Leerdam


Was een zeer goed begeleid afscheid van mijn moeder met dank aan Thea Douma en Auwe.

Familie de Haas, Beesd.


Een zeer betrokken, hartelijke en deskundige ondernemer. Familie van Dee, Leerdam

Lieve Thea en Auwe, We zijn zeer dankbaar voor hetgeen wat jullie voor ons gedaan hebben. Beter hadden we het niet kunnen wensen. We kijken terug op een mooi, persoonlijk en waardig afscheid van mijn man en mijn vader.


Nellie en Sandra Prijs, Asperen


Fijn persoonlijk contact en betrokkenheid. Regelt vrijwel alles voor je. Denk aan zaken waar je zelf niet aan toe komt.

Familie Schaap, Beesd

Top service. Locatie LOF akoestiek niet goed. In toekomst rekening mee houden.


Familie Story, Rhenoy


Zeer persoonlijk zeer betrokken zeer vakkundig In alle opzichten waren Thea en Auwe steun en toeverlaat in de voorbereiding op de uitvaart, zowel bij de voorbereiding als op de dag zelf. Ik kan een ieder die een persoonlijke uitvaart belangrijk vindt, deze twee mensen aanraden.

Familie Spijkerman en familie Spoor, Geldermalsen.

We hebben de begeleiding als zeer bekwaam en supervriendelijk ervaren. Overal is aan gedacht en ook alle mogelijkheden werden aangedragen. Niets moest, maar alles kon. Ook voor de kleinkinderen de juiste aandacht. Alles is tot in de puntjes geregeld.

 

Familie Nout, Wadenoijen.


Thea en Auwe bedankt voor de persoonlijke en waardige uitvaart van onze moeder.
Familie van der Plaat, Beesd

Wij zijn zeer tevreden en ook de fotopresentatie was erg mooi.

Familie Brouwer, Schoonrewoerd.

In alle droefenis was de steun die we kregen zeer welkom en prettig.

Familie van der Maas, Zaltbommel.


Zou het aan iedereen aanbevelen! Zoveel aandacht overledene en de familie! Er wordt aan de kleinste dingen gedacht! De nabestaande worden met warmte en liefde begeleidt. Niets is te veel en ook de nazorg is top. Ondanks het verdriet is het een mooie liefdevolle week geweest! Ook wordt de overlijdens verzekering door Thea en Auwe voor je uitgezocht. TOP! Een echte aanrader en geweldig team zijn ze samen!! Familie Spronk, Beesd

Wij hadden een vervangster, Anita Bos-Mes. Wij zijn uiterst tevreden, ze heeft ons hele gezin bijgestaan op een zeer persoonlijke manier die bij ons erg warm overkwam. Ze heeft een zeer goed inlevingsvermogen en heeft ons veel uit handen genomen in een moeilijke tijd. Ook Thea en Auwe hebben het later weer perfect overgenomen en afgerond. Altijd tijd voor een warm en persoonlijk gesprek. Kortom zeer tevreden namens de hele familie. Familie Schillemans, Leerdam


Wij hebben de uitvaartondernemer als zeer betrokken en persoonlijk ervaren. Overal werd aan gedacht en alles was mogelijk. Het contact was erg fijn en we kunnen eigenlijk wel zeggen dat er in die week een band is ontstaan tussen ons allemaal, wat zeker in deze periode maar ook tijdens de contacten na die tijd heel fijn is.

Familie van der Meijden, Heukelum

Geweldige lieve mensen die ons na het zeer plots overlijden van mijn man en ons pap hebben begeleid om op een goede manier afscheid te kunnen nemen. Overal werden we in betrokken en hebben ook alles kunnen vragen waardoor er duidelijkheid was en we geen vraagtekens meer hebben. Deze mensen zijn hun gewicht in goud waard.

Chapeau!!! Familie Waasdorp, Beesd


Een betere uitvaartverzorger hebben wij ons niet kunnen wensen. Dit zijn mensen met de hand op hun hart!!! Alles was bespreekbaar, zij hebben meer waar gemaakt als dat wij verwachten.

Familie Kielenstein-de Wildt, Beesd

Het overleg met 10 kinderen (zo veel hoofden, zo veel zinnen) aangaande de uitvaart werd perfect en tot een ieders tevredenheid in juiste banen geleid.
Familie uit Herwijnen.


Zeer betrokken en zou zeker deze uitvaartondernemer bij iedereen aanbevelen 

Familie van Soelen, Geldermalsen

Ik, als dochter ben zeer tevreden over de begeleiding en het verzorgen van de hele gebeurtenis omtrent het overlijden van onze vader dhr J. de Jong, gewoond hebbend te Leerdam.


Thea en Auwe zijn gouden mensen. Zij hebben ons ontzettend geholpen en hebben meer dan alleen hun werk gedaan. Zij zijn ook erg sociaal betrokken met ons.
Familie Plaisier, Leerdam

Dagelijks contact was niet mogelijk door afstand, maar de contactmomenten waren zeer goed. Persoonlijke benadering, zonder opdringerigheid. Veel aandacht voor de kleine kinderen. Familie van der Vloet


Wij zijn zo blij geweest met jullie de dagen voor de begrafenis, maar ook zeer zeker de dagen en en weken daarna. Samen met jullie hebben wij onder de moeilijke omstandigheden er een heel mooi en waardig afscheid van kunnen maken. Het is precies zo geworden zoals wij het wilde, en wij weten zeker dat onze moeder het prachtig had gevonden. Wij kunnen jullie alleen maar heel erg bedanken voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. We hoeven jullie niet aan te bevelen aan anderen, we spreken met zoveel lof en bewondering over jullie dat het gewoon wel duidelijk is. Familie van Alphen, Beesd

Uitstekende begeleiding en verzorging!
Familie 't Gilde, Geldermalsen


Thea en Auwe hebben ons bij de uitvaart van mijn moeder begeleid met heel veel aandacht, liefde, warmte, advies en met zoveel respect. Niets was teveel. Alles kon en mocht. Het geeft ons een heel fijn gevoel dat we het laatste dat we voor haar konden doen een mooi en warm afscheid is geworden waarbij liefde het allerbelangrijkste was. Thea en Auwe heel erg bedankt! Chapeau! Familie Buijs, Beesd


Wij willen Thea en Auwe ontzettend bedanken voor het regelen en verzorgen van de crematie van mijn man, vader en schoonvader. Alles was tot in de puntjes geregeld, maar vooral de persoonlijke aandacht en het meedenken met de nabestaanden was hartverwarmend! Het was voor ons een moeilijke en emotionele dag, maar wij kijken hier met een goed gevoel op terug.

Familie Kok, Leerdam


Zeer kundig, professioneel en betrokken. Echt een steun. Familie Verschoor, Beesd

Thea heeft werkelijk een schitterende PowerPoint presentatie gemaakt van de foto's die wij aangeleverd hadden. Prettig was ook dat wij met ons allen deze presentatie een paar dagen voor de crematie hebben kunnen bekijken, zodat het niet zo hard aankomt tijdens het afscheid. Ook de samenwerking met Jeanine was meer dan prettig te noemen en niets was haar te veel. Zelfs naar de kleinste details werd gekeken en zo nodig in overleg aangepast. En ook de afsluiting een maand na de crematie was keurig en werd door ons allen zeer op prijs gesteld.

Familie Stellmacher, Leerdam


De uitvaartondernemer schept een band met de familie waardoor alles een open boek wordt, zo weet zij wat de familie wenst en alles tot een mooie nette persoonlijke uitvaart komt. Familie van Stappershoef, Beesd

Thea en Auwe zijn zeer betrokken en komen met goede ideeën voor een mooi afscheid. De uitvaart is geworden zoals van te voren besproken. Bedankt.
Familie Lammers, Beesd


Een ontzettend fijne en warme samenwerking en begeleiding waarbij de persoonlijke benadering als zeer fijn is ervaren. Het toevoegen van kleine details maakten het geheel af. We hebben deze intensieve periode en het mooie afscheid als versterkend ervaren om de toekomst aan te kunnen.
Familie van Kessel, Beesd

Thea en Auwe zijn fantastisch, niets dan lof! Ze hebben het geweldig, tot in de puntjes geregeld en stonden altijd voor ons klaar. Ze geven je veel steun en zijn erg meelevend. Ze zijn perfect voor dit beroep en we kijken ondanks het verdriet terug op een "mooie" dag. Heel veel dank Thea en Auwe !
Familie Melchior, Geldermalsen


Super goed, veel aandacht, heel respectvol . Uitvaartverzorging Rivierenland Thea en Auwe Super bedankt !!!!! Familie de Bruin, Leerdam


Wij zijn heel fijn begeleid door Rivierenland. Familie de Groot, Asperen

Gewoon heel fijn omdat zij alles voor je regelde, maakt niet uit wat. Niets moet en alles kan. Ze heeft veel aangedragen waar we wat mee konden en als zeer fijn hebben ervaren. Het was een hele warme en eervolle crematie, van het begin tot het einde.
Familie de Jong, Geldermalsen


We hebben de uitvaartverzorgers als zeer betrouwbaar, respectvol en persoonlijk ervaren. Wij zullen zeker aan andere mensen Thea en Auwe Douma-Post aanbevelen.

Familie Melchior, Varik


Zeer betrokken...Familie Vermaat, Leerdam

Wij zijn meer dan tevreden over Uitvaartverzorging Rivierenland. Wij zijn allemaal, (kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen) zeer nauw betrokken bij alles. Ze dachten heel goed met ons mee hoe we de uitvaart van moeder erg mooi konden doen.
Familie van Varik, Geldermalsen


Wij hebben als nabestaanden geen betere uitvaartverzorgers kunnen wensen. Ze adverteren met de slogan "Voor een uitvaart met de hand op het hart" , hier is geen woord van gelogen en maken ze meer dan waar. Het zijn hele lieve mensen die voor dit beroep geboren zijn, ze dragen de familie steun toe en ontzorgen je tot in de laatste puntjes. Alles is perfect geregeld en met ieder wordt rekening gehouden. Zelfs de nazorg is perfect geregeld, wij kunnen niet anders zeggen dan Thea en Auwe bedankt voor jullie goede zorgen en de welverdiende uitvaart.

Familie de Bruin, Rhenoy

Thea en Auwe hebben ons door een hele moeilijke periode geholpen. Samen met hen hebben we een crematie kunnen maken waar we allen een goed gevoel bij hadden. En dat heeft rust en en ook troost gegeven. Behalve en zeker niet het minst belangrijk hebben zij ook naar ons omgekeken. Zij hebben er mede voor gezorgd dat wij het allemaal dragen konden.

Familie van der Burg, Beesd


Alles was heel goed verzorgd en heel netjes gedaan.
Familie van der Heijden, Beesd


Warme en persoonlijke begeleiding. Wij hadden geen betere uitvaartverzorging kunnen wensen. Namens de familie nogmaals dank! Familie Venus, Leerdam

Het een zeer persoonlijke uitvaart geworden, zoals moeder het gewild zou hebben.
Familie Brugman, Haaften


Lieve Thea en Douwe, jullie hebben samen met ons van een verdrietige gebeurtenis iets onvergetelijks gemaakt waar we met warme gevoelens op terugkijken. De begrafenis was tot in de puntjes voorbereid en met name de uitvoering waarbij de bijzondere details er toe deden en het verschil maakte! De respectvolle begeleiding van de hospice naar huis en de aankomst bij de begraafplaats waren zo waardig! Het had niet beter gekund. Nogmaals heel hartelijk dank voor jullie zorg en toewijding. Jullie hebben een hele andere kijk op het vak van begrafenisondernemer gegeven. Jullie hebben jullie passie gevonden.
Familie van den Hurk, Enspijk

Het echtpaar Thea en Douwe zijn oprecht meelevende en professionele uitvaartbegeleiders! Ze doen hun werk met de hand op het hart en denken zeer goed met de familie mee. Stap voor stap verzorgen ze de uitvaart en de vele details die allemaal aan bod komen. Thea en Douwe komen met oprecht goed advies en denken met de familie mee en dringen niets op. Werken met een transparante kostenoverzicht en bieden steun en ideeën aan de hand van onze situatie en wensen. Wij hebben als familie niets dan lof over hun werk als uitvaartverzorgers en zien Uitvaartverzorging Rivierenland als een toegevoegde waarde voor ons zware verlies. Hoogachtend, Fam. Gravesteijn


Persoonlijk en met liefde, warm en duidelijk, passend en eerlijk. Familie 't Lam

Goede begeleiding en een oog voor detail.
Familie van 't Geijn


Veel uitvaarten meegemaakt, maar nog nooit een waarbij zo uit het hart "gewerkt" wordt. We kijken met een heel fijn gevoel terug op de uitvaart van moeder Bets en de periode er omheen. De dienst is door veel mensen als mooi, maar ook heel warm en echt ervaren. Precies wat we wilden! Jullie rol hierin en in deze hele periode is fantastisch geweest. De eerste nacht was de klik er al en die is gebleven. We hebben allemaal onszelf kunnen zijn. Onze complimenten voor jullie betrokkenheid en aandacht, de lach en de traan. Jullie hebben ons echt het gevoel gegeven dat wij het allerbelangrijkst waren en ook niet onbelangrijk, het was ook gewoon goed geregeld! Dankjewel!  

Familie Welbie.

Wij hadden al voor het overlijden van onze vrouw/ moeder contact. Zij hebben haar dus nog bij leven meegemaakt en fijne gesprekken gevoerd. Zij hadden toch ook nog hele goede suggesties/ informatie waar wij nog nooit over hadden nagedacht. Alles is rustig en zonder paniek verlopen. Het was een hele mooie persoonlijke dienst, waar wij veel rust van hebben gekregen. Wij hebben zelfs nog een bloemetje naar hen gestuurd om te bedanken voor alle goede zorgen.

 

Familie Plaisier.


Wij hebben hele goede ervaring gehad met Uitvaartverzorging Rivierenland. Haar warmte en persoonlijkheid voelde als een warme deken, ze heeft ons enorm gesteund in alles tijdens en na de uitvaart. De cijfers zeggen genoeg, voor ons een dikke 10.
Familie van der Plaat

Fantastische begeleiding. Diverse mogelijkheden geboden waar je zelf op zo'n moment niet aan denkt. Eerlijke en open communicatie, ook over de financiën. Totaal geen gevoel gehad dat het voor hen "maar" werk is, alles wordt met veel gevoel gedaan! (Dit geldt niet alleen voor de uitvaartondernemer maar ook voor haar assistent) Familie Schaaij.


Alles was tip, top in orde. Er is ook heel erg rekening gehouden met het feit dat de nabestaanden al op leeftijd waren. Alles is goed uitgelegd zodat ze allemaal alles heel goed konden volgen.
Familie van Leeuwen

Zeer betrokken en heeft alle mogelijkheden aangegeven. Ze is vaak geweest en is uiterst zorgvuldig. Niet op de voorgrond tredend maar sturend aanwezig. Alles tot in de puntjes geregeld zoals b.v. de paraplu's die klaar stonden.
Familie Steenis.


Bedankt voor de fijne en persoonlijke aanpak.
Familie van der Velden

Het was een oase van rust als zij binnen kwam. We hebben alles in die week als zeer prettig ervaren. Familie Kant, Beesd


Zeer vertrouwelijk gevoel in de contacten.
Familie de Bie

Thea en haar man zijn TOP!
Familie de Rek


Dank jullie wel voor jullie betrokkenheid en zeer persoonlijke begeleiding. Jullie werken met hart en ziel en we konden ons niet beter wensen.
Familie Dijkgat

Wij hebben het zeer persoonlijke contact en meedenken van Thea en Auwe als zeer prettig ervaren.

Dhr. Advokaat


Thea en Auwe zijn zeer betrokken bij de nabestaanden met een persoonlijke benadering.
Familie Dokman

Thea en Auwe regelen alles prima, zijn persoonlijk en netjes.  Familie Hasebos


De uitvaart van onze vader is met zorg, respect en toewijding verzorgd door Thea Douma. Wij werden betrokken bij alle beslissingen en konden al onze vragen en voorstellen met haar bespreken. Tijdens de uitvaart namen zij en haar assistent Auwe Douma op een rustige en vanzelfsprekende wijze de leiding waardoor alles op een waardige én ontspannen manier verliep. Er was niets dat bij nader inzien anders had moeten gaan of dat anders liep dan besproken was.


Familie van Ettekoven

Wij hebben de begeleiding als zeer prettig en positief ervaren. We wilden veel zelf doen en daar is alle ruimte voor geboden. Op de momenten dat we hulp nodig hadden werd deze direct geboden. We hebben een hele persoonlijke begrafenis gehad met zeer goede begeleiding en goed meedenken daar waar nodig was. We kunnen terug kijken op een mooie begrafenis met alle aspecten zoals wij het graag wilden en hebben daar alle ruimte en begeleiding in gekregen. Ik kan alleen maar positief zijn over Uitvaartverzorging Rivierenland.

Familie Spronk.


Met dank aan de persoonlijke, warme en zeer professionele benadering van Thea en Auwe en hun oog voor details kijken we terug op een onvergetelijk afscheid.
Familie van Hoeven.

Zeer betrokken, discrete en prettige benadering.
Familie van den Heuvel.


De uitvaart van onze moeder Cor van Ballegooy is, mede op verzoek van haarzelf, door Thea en Auwe verzorgd. De onderlinge sfeer voelde goed met een dorpsgenoot van onze eigen leeftijd. We hebben Thea en Auwe ervaren als zeer toegewijde professionals, met alle lof voor de wijze waarop zij werken. Rustig en zorgvuldig en met veel persoonlijke aandacht voor de nabestaanden. Leo, Bert, Stef en familie.

Beste Thea en Auwe,
Bedankt voor de menselijke en professionele ondersteuning tijdens het afscheid van Ma. Alles is perfect verlopen, ook de zaken waar wij niet bij stil stonden. Een groot compliment voor jullie namens ons allemaal.


Familie Rozestraten-van Baren


Onze moeder is vrij onverwachts s ‘avonds in het ziekenhuis overleden. Wij wilden haar s ‘avonds thuis hebben, dit was geen probleem. Wij kregen informatie wat de mogelijkheden waren bij overlijden. Aandacht voor het maken van de rouwkaart. Er werd gekeken naar het financiële gedeelte en meegedacht. Doordat het gezin uit 7 kinderen met "aanhang" bestaat, daardoor ook verschillende gedachtes. De uitvaart-onderneemster heeft dit professioneel opgepakt, waardoor het een persoonlijke uitvaart kon worden zonder problemen. Aandacht voor de kleinkinderen die hun oma moesten missen. Iedere dag was er persoonlijk contact met de uitvaartonderneemster. Bij mailcontact snel reactie. Voldoende(papieren) informatie gekregen, altijd prettig, kun je op een rustig moment inkijken, ook omdat je later nog veel moet regelen. Als familie hebben wij het als erg prettig ervaren dat Thea Douma en haar man de uitvaart hebben gedaan. Ondanks het verdriet, kunnen we er met een goed gevoel terugkijken.

Familie den Hartog


Persoonlijke begeleiding was fantastisch.
Heel goed en veel meedenken.
Familie Kirsten

Beste Thea en Auwe,
Wij willen jullie bedanken voor de begeleiding bij de uitvaart van onze (schoon)moeder, oma en overgrootmoeder. Dat jullie gezorgd hebben dat de uitvaart helemaal op onze manier kon plaatsvinden maakt de verwerking van het verlies een stuk makkelijker. Ook de manier waarop de achterkleinkinderen op hun manier afscheid konden nemen was geweldig. Heel veel dank voor alles.

Irma van Denderen-van Veen


Tijdens zo'n heftige periode als een overlijden en de hele begeleiding tot aan de uitvaart heeft men behoefte aan een uitvaartondernemer met een hart voor mensen. Ik kan niet anders zeggen dat Thea en haar man dat hebben! Meer dan dat zelfs! Ook na deze periode is het contact gebleven. Hun onderneming kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid, kwaliteit op het gebied van organisatie en meedenken op allerlei vlakken (in ons geval mbt de kinderen). Ook wat de kosten betreft zeer transparant en netjes.
Familie Zeinstra.


Zeer professioneel en toch heel persoonlijk.
Fam. Zijlmans


Wat was het fijn, Thea en Auwe, om jullie naast ons te mogen hebben in één van de verdrietigste periodes in ons leven. Wat hebben wij het fijn gehad met elkaar, je voelde je deze dagen zo verbonden met elkaar dat een blik dikwijls al voldoende was om dingen te doen. Heel bijzonder heb ik, maar zeker ook ons moeder en familie dat gevonden. Wij hebben jullie aanwezigheid (dikwijls op de achtergrond) als zeer prettig ervaren. We konden al onze wensen bespreekbaar en zelfs uitvoerbaar maken om onze vader een zo mooi mogelijk afscheid te geven. We werden door jullie geïnformeerd over zaken waar wij niet bij stil zouden staan. En dit zelfs te allen tijde. Indien dit nodig was, kregen wij de helpende hand toe gereikt. Zelfs nu, een paar weken na het afscheid van onze dierbare echtgenoot en vader, krijgen we nog steeds handgrepen hoe nu verder...... Lieve Thea en Auwe, hartelijk dank voor jullie warme en eerlijke begeleiding, het voelde als één familie.. en het steunt ons in het verdriet, dat we met elkaar dit waardige afscheid hebben mogen geven.

Vriendelijke groet, Familie van der Perk, Beesd / Zaltbommel