Antonette van Druten, uitvaartverzorgster


Mijn naam is Antonette van Druten, getrouwd met Michel, moeder van twee kinderen en woon ook in Beesd. Ik heb in 2011 mijn diploma voor uitvaartverzorgster behaald bij Docendo.

 

De keuze om deze opleiding te doen was voor mij geen grote stap, maar eerder een natuurlijke stap. De dood hoort nu eenmaal bij het leven en hoe moeilijk of zwaar deze periode ook is. Ik vind het belangrijk dat u op uw eigen manier en op uw eigen wijze afscheid kan nemen van uw geliefde.

 

Vanaf het moment van overlijden van uw geliefde heb ik elke dag contact met u om samen stap voor stap een uitvaart te creëren die bij uw geliefde past maar ook zeker bij u. Deze dagen zal ik steeds bij u langs komen, om te kijken hoe het met u gaat, of wat er nog geregeld moet worden. Ik wil voor u een vertrouwd rustpunt te zijn in deze hectische dagen. Alle stappen die we samen nemen zullen we rustig bespreken. Uw eigen ideeën en inbreng zijn hierbij erg waardevol en ik zal daar zeker voor open staan. Voor mij begint het dan ook met goed luisteren, ook tussen de regels door, naar wat u echt wilt. De ene familie wil juist een grootse uitvaart, de ander kiest voor een ingetogen afscheid. Traditioneel of juist niets wat gebruikelijk is, het kan allemaal. U kunt dan van mij verwachten dat ik u daarin volg en passende mogelijkheden aandraag. U krijgt de ruimte om op een voor u goede manier afscheid te nemen.

De manier van werken van Uitvaartverzorging Rivierenland spreekt mij enorm aan. Het is transparant, persoonlijk en respectvol. Samen met mijn collega’s willen wij ons onderscheiden om meer voor u te betekenen. U kunt ten alle tijden op ons rekenen, voor, tijdens en na de uitvaart.