Rouwdrukwerk


Een uitvaart zoals u dat wilt draagt bij aan een goede start van het rouwproces. Ook het rouwdrukwerk is daar een belangrijk onderdeel van. Daarbij is niet alleen de tekst veelzeggend, maar ook de keuze van de rouwbrief zelf. Want hoe meer deze overeenstemt met hoe de overledene was, des te meer dit bijdraagt aan het verwerkingsproces.

Rouwdrukwerk is altijd persoonlijk, ongeacht of er gekozen wordt voor 'standaard' rouwbrieven of voor een eigen ontwerp. Uitgangspunt is dat het past bij de overledene. Zelf hebben we een collectie samengesteld die meteen leverbaar is en o.a. bestaat uit basiskaarten, kaarten met afbeeldingen uit de natuur, met rozen of religie.

In de collectie zitten ook zelf ontworpen rouwbrieven met afbeeldingen uit de omgeving van Beesd. Daarnaast komt het steeds vaker voor dat wij gevraagd worden om een persoonlijke rouwbrief te maken met bijvoorbeeld een foto van de overledene of een foto uit zijn/haar eigen omgeving. Soms worden de foto’s aangeleverd, maar het komt ook voor dat we zelf een aantal foto’s maken waaruit door de familie een keuze kan worden gemaakt. Eventueel hebben wij ook een map met voorbeeldteksten.

Als wij de rouwkaarten voor u verzorgen doen wij dit in samenwerking met de ontwerpers van Drukkerij Kemker in Beesd.