Wij werken margevrij

 
Uitvaartverzorging Rivierenland werkt op uurtarief. Een eenvoudige uitvaart zal dus ook goedkoper zijn dan een grootste uitvaart. Op de geleverde materialen (bloemen, kist, drukwerk) en diensten van derden (chauffeur, dragers) wordt geen winst gemaakt. Op deze manier ontstaat een helder beeld van wat iets werkelijk kost.

Het is onze taak om u te begeleiden op weg naar het afscheid van uw dierbare, waarbij wij u ook willen adviseren over vele mogelijkheden voor goedkopere oplossingen die niets afdoen aan een waardig en passend afscheid. Dit alles kan u erg veel geld besparen. Ook krijgt u van ons de facturen van ingekochte diensten bij onze eindfactuur. Uiteraard geven wij u vooraf een duidelijk overzicht van de te verwachte kosten. 

Het zijn de kleine dingen die het doen.....
Een kaars met foto van uw dierbare, een fotolijst, kinderboekjes, houten waxinelichtjes, linten, TV scherm en/of laptop voor een fotopresentatie, kamerschermen, een airco e.d. Hiervoor betaalt u bij ons niets extra's. Wij maken het verschil want het zijn de kleine dingen die het doen. 
 

Ook als u elders verzekerd bent kunnen wij de uitvaart verzorgen

Wij kunnen u ook van dienst zijn als u elders verzekerd bent, want u houdt altijd de vrijheid om een eigen uitvaartverzorger te kiezen. Een uitvaart op maat kan voordeliger zijn dan de standaard uitvaart van de verzekeraar. Informeert u vooraf hoe dat in uw geval uitpakt. Uitvaartverzorging Rivierenland houdt van duidelijkheid en transparantie. Dat geldt dus ook voor de kosten en onze tarieven. Wij zorgen voor een mooie uitvaart die past binnen het budget. U bent vrij om te kiezen. Er gelden geen verplichte afnames of standaard pakketten. U kiest en u beslist. Er kan zo veel, dat het onmogelijk is om hier een opsomming van de kosten te geven. Wij overleggen met u, inventariseren uw wensen en maken dan een overzicht van de te verwachte kosten. Dat doen we op het moment na overlijden, maar ook voor mensen die nadenken over de dood en uit voorzorg hun wensen willen laten vastleggen. Belangrijk: geef bij melding van overlijden bij uw verzekeraar duidelijk aan dat u uw uitvaart door ons wil laten verzorgen.