Even voorstellen

Ik ben Thea Douma - Post en woon in Beesd. Samen met mijn man Auwe Douma werk ik als zelfstandig uitvaartondernemer in de regio Rivierenland. Ik heb mijn diploma's voor uitvaartverzorgster en overledeneverzorgster behaald bij de Docendo, Academie voor de Uitvaartzorg in Geldermalsen. 

Wij hebben samen heel bewust gekozen voor dit vak, omdat wij de familie en andere nabestaanden graag ten dienste willen zijn bij één van de moeilijkste taken in het leven: afscheid nemen van een dierbare. Omdat wij met u vooraf duidelijk de kosten van de uitvaart bespreken, heeft u ook vooraf inzicht in de kosten van de uitvaart. Mochten er onverhoopt extra kosten bijkomen, dan worden deze altijd duidelijk gemeld aan de familie. Wij verzorgen het hele traject omtrent de uitvaart: vanaf de voorzorg, de laatste verzorging, de dag van de uitvaart tot en met de steen op het graf of de asbestemming. Wij gaan zelfs nog verder.


Sinds 2017 is Antonette bij ons komen werken. Zij is gediplomeerd uitvaartverzorgster en we hebben in haar iemand gevonden die met evenveel inzet, aandacht en betrokkenheid een persoonlijke uitvaart samen met u zal regelen. 

 

Thea Douma - Post,  Uitvaartverzorgster                                
Auwe Douma, Uitvaartassistent


Antonette van Druten, uitvaartverzorgster

Mijn naam is Antonette van Druten, moeder van twee kinderen woon in Asch. Ik heb in 2011 mijn diploma uitvaartverzorger behaald bij Docendo in Geldermalsen. Deze keuze om deze opleiding te doen was voor mij geen grote stap, eerder een natuurlijke stap. De dood hoort nu eenmaal bij het leven en hoe moeilijk of zwaar deze periode ook is, ben ik er van overtuigd dat de week vanaf het overlijden tot en met de dag van de uitvaart heel belangrijk is zodat u er later goed op terug kunt kijken. 


Vanaf de eerste dag heb ik elke dag contact met u om samen stap voor stap een uitvaart te creëren die bij uw geliefde past maar ook zeker bij u. Deze dagen zal ik steeds bij u langs komen, om te kijken hoe het met u gaat, of er nog iets geregeld moet worden en een vertrouwd rustpunt te zijn in deze hectische dagen. Alle stappen die we samen nemen zullen we rustig bespreken. Uw eigen ideeën en inbreng zijn hierbij erg waardevol en ik zal daar zeker voor open staan. Voor mij begint het dan ook met heel goed luisteren, ook tussen de regels door, naar wat u echt wilt. De ene familie wil juist een grootse uitvaart, de ander kiest voor een sober, meer ingetogen afscheid. Traditioneel of juist niets wat gebruikelijk is, het kan allemaal. U kunt dan van mij verwachten dat ik u daarin volg en passende mogelijkheden aandraag. U krijgt de ruimte om op een voor u goede manier afscheid te nemen.

De manier van werken van Uitvaartverzorging Rivierenland spreekt mij enorm aan. Het is transparant, persoonlijk en respectvol. Samen met mijn collega’s Thea en Auwe willen wij ons onderscheiden om meer voor u te betekenen.
U kunt ten alle tijden op ons rekenen, voor, tijdens en na de uitvaart.


Thea is uitvaartverzorgster voor de regio's Beesd, Geldermalsen, Leerdam en Zaltbommel.
Antonette is uitvaartverzorgster voor de regio's Asch, Buren, Culemborg, Zoelmond en Tiel.
Auwe is chauffeur en uitvaartassistent.