Families vertellen


Voor ons was uitvaartverzorging Rivierenland
onbekend, maar na het lezen van de ervaringen van andere mensen op hun website, moest het wel goed zijn. Bij een overlijden van een geliefde wil je graag hulp en steun. Nou dat hebben we van Thea, Antonette en Auwe zeker gehad. Het voelde vanaf het begin goed. Het werd ervaren alsof we elkaar al jaren kenden. We hadden gelijk een klik. De openheid en het precies afstemmen van onze wensen hebben wij als heel fijn ervaren. Ook de kleine dingen, zo belangrijk, werd aan gedacht. Zo hebben we onze lieve moeder een mooi en passend afscheid kunnen geven. Thea, Antonette en Auwe, nogmaals hartelijk dank.

Familie van der Lee, Opijnen 


Mijn Tante belde me dat haar man Anton net is overleden en ze zat in tranen. Tegelijkertijd weten we dat je alles moet gaan regelen. Je laat je dagelijks werk direct vallen en je zoekt een uitvaart-verzorging die mij en mijn tante gaat ontzorgen. Eén telefoontje aan uitvaartverzorging Rivierenland was voldoende. Onze ervaring met Thea en haar team is na deze bijzondere corona uitvaart, verrassend en zeer positief. Ze komen op gepaste afstand naar je toe, en toch hadden wij het idee dat je omarmt werd, zo warm voelde dat. Mijn tante had al veel voorbereid en de wensen duidelijk opgeschreven. Hierdoor konden we snel schakelen, Thea stelde de juiste vragen en vulde de ontbrekende stappen samen in. Ze kwam met ideeën hoe de familie in deze corona tijd toch op gepaste afstand afscheid kon nemen. Dagen na de uitvaart kregen wij van de familie allemaal complimenten over de uitvaart, Thea was heel duidelijk naar de familie met haar uitleg in de kerk en op de begraafplaats, echter zijn dit complimenten voor de uitvaart ondernemer, zij hebben ons totaal ontzorgt en begeleid tot op het laatste moment. Zelfs hebben ze alles voor ons geregeld met de uitvaartverzekering en is alles netjes binnen drie weken afgewerkt. Beste Thea en je team, wij bedanken jullie voor jullie zeer professionele aanpak en het ontzorgen van ons. 

Henk, Yke en tante Gijsje.

Alleen maar lof over Thea en Auwe. Wat een lieve, rustige mensen, die in deze moeilijke periode met je meedenken en er voor je zijn. Het was een mooie verzorgende uitvaart, rekening houdend met onze wensen. En natuurlijk waren we zeer onder de indruk van de prachtige PowerPoint. Al met al zeer tevreden. Deze mensen hebben liefde voor hun vak. Dank daarvoor.

Familie Puts, Culemborg


Was zeer goed en verzorgt.

R. Pot-Sengers, Rumpt Warmte en een rustpunt in de hectiek van emoties en alles wat er geregeld moet worden na een overlijden. Thea luistert goed en zorgt ervoor dat er een uitvaart wordt geregeld die past bij de wensen van de familie. Ze maakt het voorspelbaar en zorgt voor een uitstekende beheersing van de kosten. Vol vertrouwen konden we de uitvaart door het team laten verzorgen, alles was tot in de puntjes geregeld. Geke van der Wal

Op een voortreffelijke manier hebben Thea, Auwe en Antonette mij begeleid en gesteund bij het overlijden van mijn vrouw Astrid. Niets was hun teveel. Door de corona crisis kon ik zelf niet aanwezig zijn bij de crematie. Maar met een live stream op de computer kon ik toch alles volgen. Omdat ik de deur niet uit mocht zorgden Thea en haar team dat ik niet zonder boodschappen kwam te zitten. Kortom een geweldig team. Met recht het hart op de goede plaats. Het cijfer 10 is dan ook op zijn plaats. Cyril Schipper 


De rust en het respect voor mijn overleden man hebben ervoor gezorgd dat we in compleet vertrouwen en zonder zorgen de crematie hebben kunnen regelen en doorstaan. Het instinct van Thea die na een paar woorden en wat verhalen precies weet wat ze moet doen en wat gewenst is. De rust van en het respect voor mijn man Ad van Auwe en Antonette was hartverwarmend. We voelden ons geborgen en vertrouwd in de handen van dit geweldige drietal. Voor altijd in ons hart.
Tanja en Swen, Tiel 

Super, super, super. Ontzettend dankbaar voor al jullie hulp tot in de puntjes!!!

Familie Kuipers-Reininga


Dankzij Antonette hebben we Bert een heel mooi afscheid kunnen geven. Helemaal zoals wij dat graag wilde en op een manier waarop we hem graag herinneren. Antonette nam de tijd voor ons heeft enorm met ons meegedacht. Ze ontzorgde ons in deze moeilijke en verdrietige tijd. We zijn haar heel dankbaar voor alle hulp en steun. We kijken met heel veel warmte terug aan die moeilijke week. Annemarie

Frans heeft een prachtige begrafenis gehad in deze moeilijke coronatijd. Wij zijn heel dankbaar dat Antonette alles voor ons super geregeld heeft samen met Auwe. Bedankt voor alle medeleven en goede service.

Familie van Doesburg


17-4-2020 Buren,
Ondanks het plotselinge overlijden, het immens grote verdriet en de grote onmacht die erbij kwam kijken. Hebben wij samen met Antonette en Auwe, in alle rust en stapje voor stapje een prachtige uitvaart voor Margriet kunnen samen stellen. Een uitvaart waar wij, familie en vrienden met een warm gevoel naar terug kunnen kijken. Er wordt gedacht aan de kleinste details, die uiteindelijk voor ons van onschatbare waarde bleken te zijn. Dit maakte alles wat wij deden voor ons gevoel net even anders dan anders. En dus uniek, zoals Margriet de vriendin van mijn vader ook was. Doordat iemand zo plotseling van je wegvalt ben je bang iets te vergeten omdat je hier niet op voorbereidt was. Maar wij allemaal konden de dag na de uitvaart, alleen maar concluderen dat we alles konden doen en hebben gedaan. Zoals Margriet gewild zou hebben. En dat maakte dit afscheid op dat moment niet minder zwaar, maar wel heel speciaal. En nu 2 maanden verder maakt dit alles het wel draaglijker. Dit was voor mij de 2e uitvaart die Antonette voor mij in mijn familie heeft georganiseerd. En ik zou niemand anders om mij heen willen in zo'n moeilijke periode in mijn leven. Nogmaals bedankt!

Lieve groet, Jan, Denice & Nicole Kruisbergen


De betrokkenheid, de adviezen, de begeleiding, de tips, de arm om de schouder, de rust, de afhandeling, ja tot zelfs het aanbieden van nazorg maakt dat we terug kunnen kijken naar een passend en waardig afscheid. 

Mevr. Looijen-Donga, Leerdam 


Wij zijn heel tevreden met de manier waarop de uitvaart van onze vader is geregeld. Wij waren al heel tevreden met de uitvaart van onze moeder. Daarom was de keuze nu niet moeilijk. Auwe, Thea en Antonette zijn als familie betrokken bij de uitvaart. Onze dank hiervoor. 

Familie Bogerd, Leerdam 

Wat waren we blij met Thea, Auwe en Antonette!
Onze Emiel overleed in november onverwacht op 31-jarige leeftijd. Thea gebeld en vanaf dat moment heeft ze, met grote hulp van Auwe en Antonette, alles voor ons tot in de puntjes geregeld. Stap voor stap, iedere dag een stapje verder en steeds met goede ideeën, maar de beslissing lag altijd bij ons. Rouwbus i.p.v. rouwauto's, persoonlijk bloemstuk met een verhaal, powerpointpresentatie waarbij de foto's perfect aansloten bij de muziek etc. Niets was te veel, voor geen van drieën. Ondanks het grote gemis kunnen we terugkijken op een persoonlijk, bijzonder, liefdevol, druk en indrukwekkend afscheid. Super team! Een 10 

Familie Janssen, Rumpt


Antonette heeft onlangs de uitvaart van onze moeder verzorgd met veel liefde, toewijding en energie. Met een luisterend oor en liefdevolle aandacht heeft ze er voor gezorgd dat alle wensen van onze moeder zijn ingewilligd. Wij kunnen met een goed gevoel terugkijken op een persoonlijke en waardige manier van afscheid nemen. Fam. Cornelissen - Leemkuil, Beesd.


Open, eerlijk, oprecht, lief, duidelijk, hard wekend, warm, transparant, hart op de goede plaats, veel ervaring, zoals wij het wilde gebeurde het ook, aandacht voor iedereen, rust, overal aan gedacht, veilig en vertrouwd, zeer eerlijke tarieven. In een tijd van verdriet en rouw zijn jullie erg waardevol voor ons geweest.

Dank jullie wel !!! Familie Muilwijk

Een enorme schok om zo onverwachts je moeder te moeten verliezen. Maar door de inzet van Thea en Auwe hebben we haar een mooi en waardig afscheid kunnen bezorgen. Tot op het laatste moment hebben we onze moeder bij ons kunnen houden, in haar eigen huisje. Precies zo als ze dat wilde. Aan al haar wensen, maar ook aan die van haar kinderen en kleinkinderen kon worden voldaan en daar zijn wij Thea en Auwe zeer dankbaar voor. Tranen van verdriet maken hierdoor sneller plaats voor tranen van dankbaarheid.  

Familie Beelen, Beesd


Het was weer perfect geregeld allemaal. Het is altijd jammer als je deze mensen nodig hebt, maar ook weer fijn dat ze er zijn. Ze ontzorgen je echt en staan dag en nacht voor je klaar. Denken aan dingen waar je zelf op dat moment niet aan denkt. Bedankt voor alle goede zorgen. Familie van Zomeren 

Wij zijn heel tevreden met de manier waarop de uitvaart van onze vader is geregeld. Wij waren al heel tevreden met de uitvaart van onze moeder. Daarom was de keuze nu niet moeilijk. Auwe, Thea en Antonette zijn als familie betrokken bij de uitvaart. Onze dank hiervoor.

Familie Bogerd


Antonette is een zeer betrokken uitvaartbegeleidster. Ze is zeer respectvol, geeft duidelijkheid in wat ze gaat doen of wat ze van jou verwacht en neemt de tijd voor je zonder je het gevoel te geven dat ze het erg druk heeft/ heeft gehad. Wat wij vooral als erg fijn hebben ervaren, is dat ze er echt voor je is. Dat geeft troost, maar ook het gevoel dat wat er ook gebeurt, zij er wel voor zorgt dat de uitvaart goed zal verlopen. Monique.


Thea en Auwe,
Het is alweer bijna een half jaar geleden, dat onze lieve moeder, schoonmoeder en trotse oma, plotseling overleed. Wat hebben jullie ons toen fijn geholpen, bijgestaan en meegedacht . Wij denken daar nog vaak terug. Thea, nogmaals bedankt voor het mooie herinneringsfilmpje, super mooi gemaakt.Jullie zijn top mensen, allemaal met liefde en passie voor jullie vak.
Wij kijken terug op een hele bijzondere tijd, mede dank zij jullie, dank jullie wel daarvoor. 

Hartelijke groeten, Familie Scholten


Op de uitvaart van onze moeder, Oma en Oma Stok kijken we op een bijzondere manier terug. Antonette regelde alles tot in de puntjes op een hele rustige en fijne manier. Zij dacht werkelijk aan alles om van het afscheid en de uitvaart een mooi laatste moment te maken. Ook voor de kleinkinderen en achter-kleinkinderen had zij veel aandacht voor betrokkenheid. Alle lof voor Antonette van uitvaartverzorging Rivierenland. Een 10. Familie Uitman

Uitstekend geregelde uitvaart op prachtige locaties. We hadden het met jullie getroffen. Hartelijk dank Thea en Auwe. Familie van Leeuwen 


Zeer positief. We hadden al contact i.v.m ernstige ziekte van broer Cor, toen moeder plotseling overleed. (Al een eerdere positieve ervaring bij overlijden baby)

Familie van Santen


Thea, Auwe en Antonette zijn alle drie warme persoonlijkheden. Ze denken mee ,ze leven mee en alles is bespreekbaar. We kijken met warme gevoelens terug naar de mooie powerpoint presentatie die Thea heeft gemaakt. Het was een uitvaart met de hand op het hart.

Een 10.  Familie de Ridder 

Als je plotseling voor het regelen van een begrafenis komt te staan en niet veel weet en vervolgens is alles zo mooi gegaan dat het niet beter had gekund dan is het perfect. Complimenten!!

Een 10!

José en Eva Hoek 


Bij deze wil ik Thea nogmaals bedanken voor haar betrokkenheid bij het verlies van onze vader en man. Dankzij Thea en haar team kijken wij terug op een mooie en persoonlijke uitvaart. In deze moeilijke tijd heeft Thea er alles aan gedaan om ons te ondersteunen en dat is erg gewaardeerd.

Familie van Baaren


Het is niet prettig als je afscheid moet nemen van een geliefde. Mijn man en ik wisten al dat hij vanwege zijn ziekte zou gaan overlijden. Daarom hebben wij 2 jaar geleden Thea uitgenodigd voor een gesprek en enkele wensen op papier gezet. Dan is daar ineens het moment ik haar moest bellen dat mijn man Jan overleden is. Er kwamen zoveel vragen en dingen op mij af, maar wat geeft het dan een rust dat je op mensen kunt terugvallen die je gaan helpen, begeleiden c.q. adviseren. De kosten laag houden is ook prettig en welkom! Wat een empathie kwam er op mij af en voelde ik zo ontzettend veilig in hun handen/geborgen. Natuurlijk zijn er wensen die uitgevoerd moeten worden, maar dat ging fantastisch: Het verzorgen en opbaren in zijn eigen kamer, foto’s en vingerafdrukken maken, de bloemen en rouw motorzijspan regelen, de rit naar het crematorium werd gefilmd. De dienst met muziek en bijzondere bewerkte foto’s in de presentatie op tv-schermen waren zeer professioneel uitgewerkt en later ook als naslagwerk aan mij overhandigd. Thea, Auwe en Antonette, mijn dank voor de prettige samenwerking en dat ik met veel voldoening hierop terug kan kijken. Ella Bras, Haaften

Het kiezen van een uitvaartverzorger is niet iets wat je elke dag doet, dus ga je uit van referenties, maar nog belangrijk het eerste contact/ontmoeting. Vanaf de eerste ontmoeting voelde het goed met Antonette en dacht zij zeer goed mee met onze wensen (we wisten al heel goed wat de wensen waren). Antonette heeft ons niet teleurgesteld in welke vorm dan ook, ze was adviserend, kritisch waar nodig en meegaand op de momenten waarvan ze wist dat die belangrijk voor de familie waren. We willen dank ook Rivierenland en Antonette absoluut aanbevelen in het maken van deze lastige beslissing. Langs deze weg willen wij Antonette nogmaals hartelijk bedanken.
Familie van Schijndel.


Op de uitvaart van onze moeder kijken we prachtig terug. Thea, Auwe en Antonette regelen alles tot in de puntjes op een hele rustige en fijne manier en denken werkelijk aan alles om het een persoonlijk afscheid te maken. Alle lof voor uitvaartverzorging Rivierenland.

Familie van der Linden, Culemborg


Bij het intakegesprek gaf Thea al zoveel informatie en was de sfeer zo goed dat er al een last van ons afviel. We hebben het zeer op prijs gesteld dat ze ons alle ruimte gaf om het zo persoonlijk mogelijk te maken. Ze was 24 uur per dag beschikbaar. Alles is naar wens verlopen en we kijken hier met een goed gevoel op terug.

 

Familie Tkalecz

Ik kan niet anders zeggen....hart voor de mensen met hun verdriet. Er wordt op een fijne manier meegedacht en dat vooral! In de zo intens verdrietige tijd hebben wij als gezin/ fam. een ontzettende steun ervaren vanuit deze uitvaartverzorging, doordat we heel goed zelf konden aangeven/ beslissen wat we wilde maar vooral dat we daarbij goed ondersteund zijn bij de hele voorbereiding. Bedankt ook voor de rust die het ons gegeven heeft in dit hele proces. Het is een prachtige plechtigheid geweest!! Nogmaals dank!
Familie Glaudemans


Antonette is een zeer betrokken persoon die ook net dat stapje meer zet zonder daar extra voor te vragen. Zelfs na afloop nog een meedenk actie van haar gehad over zonnebloem pitjes die zij privé aan ons heeft gegeven. Ze heeft ons echt ontzorgd. Enkele, overigens niet storende, kleine zaken lagen niet aan Antonette maar aan het crematorium. Crematorium “de Linge” is overigens een erg mooie locatie voor een uitvaart.

Familie van Zijl

Geweldig verzorgt! Ook fijn kontakt voor de familie. Het is nooit fijn om van een dierbaar persoon afscheid te moeten nemen maar we hebben met veel warmte in ons hart afscheid kunnen nemen. Ga zo door.
Familie de Bruyn


Zij verzorgen met recht een uitvaart met de hand op hun hart. De begeleiding van jullie bij de uitvaart van onze moeder hebben wij ervaren als heel persoonlijk en respectvol.

Familie in den Eng

Uitvaartverzorging Rivierenland al bij diverse anderen aanbevolen. Zeker invulboekje met persoonlijke voorkeuren bij uitvaart is voor nabestaanden reuze handig.
Familie Verweij


De persoonlijke aandacht (warm en hartelijk) en de voorstellen die gedaan zijn passend bij onze wensen hebben wij als erg plezierig ervaren.

Verrassend zelfs. De 'extra's' zoals het mobiele alarm en de digitale presentatie maken het geheel af.

Een pluim en zeker aan te bevelen.

Familie de Snoo, Beesd

Zowel mijn dochter als mijn zoon en natuurlijk ikzelf waren vanaf het eerste gesprek van mening dat wij een goede keuze hebben gemaakt. Alle factoren, die naar voren  kwamen zijn door Thea uitgelegd en met ons besproken. k heb later na de crematieplechtigheid met diverse toen aanwezigen gesproken en unaniem waren zij van mening net zoals wij zelf, dat het een zeer passende en op de overledenen gerichte  plechtigheid is geweest! Bravo!  Familie Schotel, Tricht

 


Zeer persoonlijk. Er wordt met je meegedacht. Alles kan. En ze brengen rust in deze hectische periode en houden overzicht.

Je wordt echt op en top ontzorgd.

Y. Gorter-de Vries

Zeer prettige, professionele en warme, menselijke benadering, er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie en er wordt alles aan gedaan om deze te verwezenlijken!

Familie van den Heuvel, Gorinchem


Dit was inderdaad een uitvaart met de hand op het hart! Tot in puntjes verzorgd en overal aan gedacht, uitstekend!
Familie van Geutselaar

De zeer persoonlijk en open voor alle ideeën. Ook de eigen inbreng werd zeer gewaardeerd door de familie Overal en aan meer werd gedacht. Totaal geen haast met niets absoluut een 10. Robert de Vries


Zeer respectvol, gedreven, meelevend en meedenkend. Niks dan lof! Familie Groenveld

Erg betrokken, zeer professioneel.
W. van Genderen


Thea en Auwe zijn een superkoppel in deze branche. Voor de 100% met de hand op het hart! Alles goed geregeld en zeer meedenkend.

Familie Vermeulen, Culemborg

Thea en Auwe, Jullie waren super!
Goed gevoel en de 10 is verdiend!
Groet van ons allemaal,

Familie Russon


Het was liefde, respectvol uitvaartondernemer, nam tijd, gaf goede uitleg en werkte transparant. Maak ook echt reclame voor hun op het manier hoe zij en hij mijn man hebt geholpen en begeleid. Heb totaal geen negatieve reactie op deze uitvaartondernemer, alleen maar lof.

Jacqueline van Dam-Vos

Thea en Auwe zijn zeer vakkundig en betrokken. Het contact voelde als heel persoonlijk en dat heeft ons geholpen in alle moeilijke stappen. Ze werken transparant en delen alle mogelijkheden die er zijn om de uitvaart naar wens en persoonlijk te maken. Wij zijn zeer tevreden en dankbaar over de uitvaart en de wijze waarop Thea ons terzijde heeft gestaan.

Familie Metzger


Prachtige uitvaart geweest, verzorgd, persoonlijk. Zeer tevreden.
Familie Kops

Zeer tevreden! Fijne samen werking. Nogmaals bedankt.

José Piek


Zeer goed en professioneel verzorgd.

Familie Schreurs.

Warme en zeer persoonlijke mensen!! Uitstekend!

Familie van Gameren


Snel gereageerd op de aanvraag en persoonlijke benadering met het bewaren van de juiste afstand. Top! Familie Zeilstra.

Ga zo op deze manier door, want wij hebben jullie als zeer prettig ervaren in een verdrietige periode!

Familie Horde.


Thea en Auwe hebben ons op een erg prettige manier door de dagen voor de uitvaart van mijn man en onze vader heen geholpen, ons gedoseerd beslissingen laten nemen en meegedacht met wat er mogelijk was. Wij hebben ons door hen erg gesteund gevoeld en kijken terug op een mooi afscheid. Familie van Silfhout


Respectvol, warm, meedenkend. Schatten zijn het. Familie de Jongh.

Wij hebben Rivierenland als zeer betrokken ervaren. Afspraken zijn goed nagekomen. Voor een ieder zeker aan te raden. Voorgesprek was uitstekend verzorgt door Thea. De begeleiding tot de uitvaart erg meelevend en als echt warm ervaren. De uitvaart was echt perfect! Heel veel reacties gehad op de goede sfeervolle in Elly haar stijl uitgevoerde begrafenis. De nazorg was (is) uitstekend. Echt een AANRADER.

Familie Vervloedt.


Heel erg tevreden! Een goed gevoel aan overgehouden, ondanks het verdriet.
Familie Riezebosch.

Ik vond het contact en begeleiding geweldig en wij allemaal hebben daarvoor onze waardering uitgesproken. Familie Weijers.


Zeer betrokken persoonlijke begeleiding en waardevolle adviezen. Eerlijke inzage en duidelijkheid over de kosten. Altijd te bereiken en vriendelijk contact. Zeer goede organisatie en regie van de uitvaart. Niet uit op geldelijk gewin of zakelijk voordeel. Goed inzicht in de behoeften en wensen van de nabestaanden. Goede begeleiding van kleine achterkleinkinderen.

Chapeau voor Thea en Auwe.

Familie Reijtenbagh

Zo betrokken, persoonlijk en warm. Er was dagelijks warm en intensief contact voorafgaand aan de uitvaart. De aanwezige gasten spreken nu nog over hoe bijzonder warm en persoonlijk de uitvaart verzorgd is door Thea en haar man Ouwe als haar assistent. Een 10 met een griffel. Het blijft uiteraard verdrietig afscheid nemen, maar over deze uitvaartverzorging blijf ik met een heel goed gevoel achter. Daarmee kan ik verder kan. Familie van Iersel.


Een zeer innemende en betrokken persoon. Evenals de medewerkers. Iemand die snel kan inschatten wat de wensen van de familie zijn. Oog heeft voor de nabestaanden en oog heeft voor hun emoties en gevoelens. Die ook suggesties voor mogelijkheden benoemt. De familie alle gelegenheid geeft om op een actieve en persoonlijke manier zorg te geven aan de overledene na het overlijden en in de invulling van de organisatie en de begraafplechtigheid zelf. De grote aandacht en voor de kleinkinderen en achterkleinkinderen. Daarin ook ondersteuning geeft door beschikbaar stellen van hulpmiddelen, zoals een voorleesboekje, kaarsen en knutseldingen om het te verwerken of uiting van gevoelens voor hen te geven. De keuze aan de familie laat. Meebeweegt met de gebeurtenissen tijdens de dag van de begrafenis. Op de dag van de begrafenis verliep alles in ontspannen sfeer. Het best verwoord door een achterkleinkind "het was een leuke dag". Ondanks het verdriet van het verlies van moeder, oma en omaoma werd dit ook door de andere nabestaanden ervaren. Het was een verrijking om met deze uitvaartondernemer samen te werken. Ook de grote transparantie in de kosten die vooraf maar ook achteraf werd gegeven waaruit van begin af aan er vertrouwen was in elkaar. De nazorg die geboden werd enkele weken na de begrafenis is zeer gewaardeerd door de familie.

Familie van Arkel, Herwijnen.

Een prettige en ongedwongen uitvaart begeleiding, wat ons veel steun heeft gegeven. Ook de goede nazorg vonden wij prettig. Familie Bosschaart, Asch


Thea en Auke Douma hebber ervoor gezorgd, dat wij een heel goed verzorgde- en zeer persoonlijke uitvaart hebben gekregen.

Familie de Jager, Rumpt


Ontzettend attente liefhebbende mensen die je op alle mogelijke manieren helpen en steunen en goede ideeën aandragen.

Familie Bogerd, Leerdam


Antonette is een hele warme, vriendelijke, meelevende vrouw. Helemaal niets op aan te merken. Tot in de puntjes een heel fijn afscheid van Riet gehad. Heel persoonlijke benadering en ruimte voor eigen initiatief. Zeer positief.

Familie van Alphen


Absoluut voor iedereen aan te bevelen zou niet anders gewild hebben.
Familie van Zanten, Leerdam


Was een zeer goed begeleid afscheid van mijn moeder met dank aan Thea Douma en Auwe.

Familie de Haas, Beesd.


Een zeer betrokken, hartelijke en deskundige ondernemer. Familie van Dee, Leerdam

Lieve Thea en Auwe, We zijn zeer dankbaar voor hetgeen wat jullie voor ons gedaan hebben. Beter hadden we het niet kunnen wensen. We kijken terug op een mooi, persoonlijk en waardig afscheid van mijn man en mijn vader.


Nellie en Sandra Prijs, Asperen


Fijn persoonlijk contact en betrokkenheid. Regelt vrijwel alles voor je. Denk aan zaken waar je zelf niet aan toe komt.

Familie Schaap, Beesd

Top service. Locatie LOF akoestiek niet goed. In toekomst rekening mee houden.


Familie Story, Rhenoy


Zeer persoonlijk zeer betrokken zeer vakkundig In alle opzichten waren Thea en Auwe steun en toeverlaat in de voorbereiding op de uitvaart, zowel bij de voorbereiding als op de dag zelf. Ik kan een ieder die een persoonlijke uitvaart belangrijk vindt, deze twee mensen aanraden.

Familie Spijkerman en familie Spoor, Geldermalsen.

We hebben de begeleiding als zeer bekwaam en supervriendelijk ervaren. Overal is aan gedacht en ook alle mogelijkheden werden aangedragen. Niets moest, maar alles kon. Ook voor de kleinkinderen de juiste aandacht. Alles is tot in de puntjes geregeld.

 

Familie Nout, Wadenoijen.


Thea en Auwe bedankt voor de persoonlijke en waardige uitvaart van onze moeder.
Familie van der Plaat, Beesd

Wij zijn zeer tevreden en ook de fotopresentatie was erg mooi.

Familie Brouwer, Schoonrewoerd.

In alle droefenis was de steun die we kregen zeer welkom en prettig.

Familie van der Maas, Zaltbommel.


Zou het aan iedereen aanbevelen! Zoveel aandacht overledene en de familie! Er wordt aan de kleinste dingen gedacht! De nabestaande worden met warmte en liefde begeleidt. Niets is te veel en ook de nazorg is top. Ondanks het verdriet is het een mooie liefdevolle week geweest! Ook wordt de overlijdens verzekering door Thea en Auwe voor je uitgezocht. TOP! Een echte aanrader en geweldig team zijn ze samen!! Familie Spronk, Beesd

Wij hadden een vervangster, Anita Bos-Mes. Wij zijn uiterst tevreden, ze heeft ons hele gezin bijgestaan op een zeer persoonlijke manier die bij ons erg warm overkwam. Ze heeft een zeer goed inlevingsvermogen en heeft ons veel uit handen genomen in een moeilijke tijd. Ook Thea en Auwe hebben het later weer perfect overgenomen en afgerond. Altijd tijd voor een warm en persoonlijk gesprek. Kortom zeer tevreden namens de hele familie.

Familie Schillemans, Leerdam


Wij hebben de uitvaartondernemer als zeer betrokken en persoonlijk ervaren. Overal werd aan gedacht en alles was mogelijk. Het contact was erg fijn en we kunnen eigenlijk wel zeggen dat er in die week een band is ontstaan tussen ons allemaal, wat zeker in deze periode maar ook tijdens de contacten na die tijd heel fijn is.

Familie van der Meijden, Heukelum

Geweldige lieve mensen die ons na het zeer plots overlijden van mijn man en ons pap hebben begeleid om op een goede manier afscheid te kunnen nemen. Overal werden we in betrokken en hebben ook alles kunnen vragen waardoor er duidelijkheid was en we geen vraagtekens meer hebben. Deze mensen zijn hun gewicht in goud waard.

Chapeau!!! Familie Waasdorp, Beesd


Een betere uitvaartverzorger hebben wij ons niet kunnen wensen. Dit zijn mensen met de hand op hun hart!!! Alles was bespreekbaar, zij hebben meer waar gemaakt als dat wij verwachten.

Familie Kielenstein-de Wildt, Beesd

Het overleg met 10 kinderen (zo veel hoofden, zo veel zinnen) aangaande de uitvaart werd perfect en tot een ieders tevredenheid in juiste banen geleid.
Familie uit Herwijnen.


Zeer betrokken en zou zeker deze uitvaartondernemer bij iedereen aanbevelen 

Familie van Soelen, Geldermalsen

Ik, als dochter ben zeer tevreden over de begeleiding en het verzorgen van de hele gebeurtenis omtrent het overlijden van onze vader dhr J. de Jong, gewoond hebbend te Leerdam.


Thea en Auwe zijn gouden mensen. Zij hebben ons ontzettend geholpen en hebben meer dan alleen hun werk gedaan. Zij zijn ook erg sociaal betrokken met ons.
Familie Plaisier, Leerdam

Dagelijks contact was niet mogelijk door afstand, maar de contactmomenten waren zeer goed. Persoonlijke benadering, zonder opdringerigheid. Veel aandacht voor de kleine kinderen. Familie van der Vloet


Wij zijn zo blij geweest met jullie de dagen voor de begrafenis, maar ook zeer zeker de dagen en en weken daarna. Samen met jullie hebben wij onder de moeilijke omstandigheden er een heel mooi en waardig afscheid van kunnen maken. Het is precies zo geworden zoals wij het wilde, en wij weten zeker dat onze moeder het prachtig had gevonden. Wij kunnen jullie alleen maar heel erg bedanken voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. We hoeven jullie niet aan te bevelen aan anderen, we spreken met zoveel lof en bewondering over jullie dat het gewoon wel duidelijk is. Familie van Alphen, Beesd

Uitstekende begeleiding en verzorging!
Familie 't Gilde, Geldermalsen


Thea en Auwe hebben ons bij de uitvaart van mijn moeder begeleid met heel veel aandacht, liefde, warmte, advies en met zoveel respect. Niets was teveel. Alles kon en mocht. Het geeft ons een heel fijn gevoel dat we het laatste dat we voor haar konden doen een mooi en warm afscheid is geworden waarbij liefde het allerbelangrijkste was. Thea en Auwe heel erg bedankt! Chapeau! Familie Buijs, Beesd


Wij willen Thea en Auwe ontzettend bedanken voor het regelen en verzorgen van de crematie van mijn man, vader en schoonvader. Alles was tot in de puntjes geregeld, maar vooral de persoonlijke aandacht en het meedenken met de nabestaanden was hartverwarmend! Het was voor ons een moeilijke en emotionele dag, maar wij kijken hier met een goed gevoel op terug.

Familie Kok, Leerdam


Zeer kundig, professioneel en betrokken. Echt een steun. Familie Verschoor, Beesd

Thea heeft werkelijk een schitterende PowerPoint presentatie gemaakt van de foto's die wij aangeleverd hadden. Prettig was ook dat wij met ons allen deze presentatie een paar dagen voor de crematie hebben kunnen bekijken, zodat het niet zo hard aankomt tijdens het afscheid. Ook de samenwerking met Jeanine was meer dan prettig te noemen en niets was haar te veel. Zelfs naar de kleinste details werd gekeken en zo nodig in overleg aangepast. En ook de afsluiting een maand na de crematie was keurig en werd door ons allen zeer op prijs gesteld.

Familie Stellmacher, Leerdam


De uitvaartondernemer schept een band met de familie waardoor alles een open boek wordt, zo weet zij wat de familie wenst en alles tot een mooie nette persoonlijke uitvaart komt. Familie van Stappershoef, Beesd

Thea en Auwe zijn zeer betrokken en komen met goede ideeën voor een mooi afscheid. De uitvaart is geworden zoals van te voren besproken. Bedankt.
Familie Lammers, Beesd


Een ontzettend fijne en warme samenwerking en begeleiding waarbij de persoonlijke benadering als zeer fijn is ervaren. Het toevoegen van kleine details maakten het geheel af. We hebben deze intensieve periode en het mooie afscheid als versterkend ervaren om de toekomst aan te kunnen.
Familie van Kessel, Beesd

Thea en Auwe zijn fantastisch, niets dan lof! Ze hebben het geweldig, tot in de puntjes geregeld en stonden altijd voor ons klaar. Ze geven je veel steun en zijn erg meelevend. Ze zijn perfect voor dit beroep en we kijken ondanks het verdriet terug op een "mooie" dag. Heel veel dank Thea en Auwe !
Familie Melchior, Geldermalsen


Super goed, veel aandacht, heel respectvol . Uitvaartverzorging Rivierenland Thea en Auwe Super bedankt !!!!! Familie de Bruin, Leerdam


Wij zijn heel fijn begeleid door Rivierenland. Familie de Groot, Asperen

Gewoon heel fijn omdat zij alles voor je regelde, maakt niet uit wat. Niets moet en alles kan. Ze heeft veel aangedragen waar we wat mee konden en als zeer fijn hebben ervaren. Het was een hele warme en eervolle crematie, van het begin tot het einde.
Familie de Jong, Geldermalsen


We hebben de uitvaartverzorgers als zeer betrouwbaar, respectvol en persoonlijk ervaren. Wij zullen zeker aan andere mensen Thea en Auwe Douma-Post aanbevelen.

Familie Melchior, Varik


Zeer betrokken...Familie Vermaat, Leerdam

Wij zijn meer dan tevreden over Uitvaartverzorging Rivierenland. Wij zijn allemaal, (kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen) zeer nauw betrokken bij alles. Ze dachten heel goed met ons mee hoe we de uitvaart van moeder erg mooi konden doen.
Familie van Varik, Geldermalsen


Wij hebben als nabestaanden geen betere uitvaartverzorgers kunnen wensen. Ze adverteren met de slogan "Voor een uitvaart met de hand op het hart" , hier is geen woord van gelogen en maken ze meer dan waar. Het zijn hele lieve mensen die voor dit beroep geboren zijn, ze dragen de familie steun toe en ontzorgen je tot in de laatste puntjes. Alles is perfect geregeld en met ieder wordt rekening gehouden. Zelfs de nazorg is perfect geregeld, wij kunnen niet anders zeggen dan Thea en Auwe bedankt voor jullie goede zorgen en de welverdiende uitvaart.

Familie de Bruin, Rhenoy

Thea en Auwe hebben ons door een hele moeilijke periode geholpen. Samen met hen hebben we een crematie kunnen maken waar we allen een goed gevoel bij hadden. En dat heeft rust en en ook troost gegeven. Behalve en zeker niet het minst belangrijk hebben zij ook naar ons omgekeken. Zij hebben er mede voor gezorgd dat wij het allemaal dragen konden.

Familie van der Burg, Beesd


Alles was heel goed verzorgd en heel netjes gedaan.
Familie van der Heijden, Beesd


Warme en persoonlijke begeleiding. Wij hadden geen betere uitvaartverzorging kunnen wensen. Namens de familie nogmaals dank! Familie Venus, Leerdam

Het een zeer persoonlijke uitvaart geworden, zoals moeder het gewild zou hebben.
Familie Brugman, Haaften


Lieve Thea en Douwe, jullie hebben samen met ons van een verdrietige gebeurtenis iets onvergetelijks gemaakt waar we met warme gevoelens op terugkijken. De begrafenis was tot in de puntjes voorbereid en met name de uitvoering waarbij de bijzondere details er toe deden en het verschil maakte! De respectvolle begeleiding van de hospice naar huis en de aankomst bij de begraafplaats waren zo waardig! Het had niet beter gekund. Nogmaals heel hartelijk dank voor jullie zorg en toewijding. Jullie hebben een hele andere kijk op het vak van begrafenisondernemer gegeven. Jullie hebben jullie passie gevonden.
Familie van den Hurk, Enspijk

Het echtpaar Thea en Douwe zijn oprecht meelevende en professionele uitvaartbegeleiders! Ze doen hun werk met de hand op het hart en denken zeer goed met de familie mee. Stap voor stap verzorgen ze de uitvaart en de vele details die allemaal aan bod komen. Thea en Douwe komen met oprecht goed advies en denken met de familie mee en dringen niets op. Werken met een transparante kostenoverzicht en bieden steun en ideeën aan de hand van onze situatie en wensen. Wij hebben als familie niets dan lof over hun werk als uitvaartverzorgers en zien Uitvaartverzorging Rivierenland als een toegevoegde waarde voor ons zware verlies. Hoogachtend, Fam. Gravesteijn


Persoonlijk en met liefde, warm en duidelijk, passend en eerlijk. Familie 't Lam

Goede begeleiding en een oog voor detail.
Familie van 't Geijn


Veel uitvaarten meegemaakt, maar nog nooit een waarbij zo uit het hart "gewerkt" wordt. We kijken met een heel fijn gevoel terug op de uitvaart van moeder Bets en de periode er omheen. De dienst is door veel mensen als mooi, maar ook heel warm en echt ervaren. Precies wat we wilden! Jullie rol hierin en in deze hele periode is fantastisch geweest. De eerste nacht was de klik er al en die is gebleven. We hebben allemaal onszelf kunnen zijn. Onze complimenten voor jullie betrokkenheid en aandacht, de lach en de traan. Jullie hebben ons echt het gevoel gegeven dat wij het allerbelangrijkst waren en ook niet onbelangrijk, het was ook gewoon goed geregeld! Dankjewel!  

Familie Welbie.

Wij hadden al voor het overlijden van onze vrouw/ moeder contact. Zij hebben haar dus nog bij leven meegemaakt en fijne gesprekken gevoerd. Zij hadden toch ook nog hele goede suggesties/ informatie waar wij nog nooit over hadden nagedacht. Alles is rustig en zonder paniek verlopen. Het was een hele mooie persoonlijke dienst, waar wij veel rust van hebben gekregen. Wij hebben zelfs nog een bloemetje naar hen gestuurd om te bedanken voor alle goede zorgen.

 

Familie Plaisier.


Wij hebben hele goede ervaring gehad met Uitvaartverzorging Rivierenland. Haar warmte en persoonlijkheid voelde als een warme deken, ze heeft ons enorm gesteund in alles tijdens en na de uitvaart. De cijfers zeggen genoeg, voor ons een dikke 10.
Familie van der Plaat

Fantastische begeleiding. Diverse mogelijkheden geboden waar je zelf op zo'n moment niet aan denkt. Eerlijke en open communicatie, ook over de financiën. Totaal geen gevoel gehad dat het voor hen "maar" werk is, alles wordt met veel gevoel gedaan! (Dit geldt niet alleen voor de uitvaartondernemer maar ook voor haar assistent) Familie Schaaij.


Alles was tip, top in orde. Er is ook heel erg rekening gehouden met het feit dat de nabestaanden al op leeftijd waren. Alles is goed uitgelegd zodat ze allemaal alles heel goed konden volgen.
Familie van Leeuwen

Zeer betrokken en heeft alle mogelijkheden aangegeven. Ze is vaak geweest en is uiterst zorgvuldig. Niet op de voorgrond tredend maar sturend aanwezig. Alles tot in de puntjes geregeld zoals b.v. de paraplu's die klaar stonden.
Familie Steenis.


Bedankt voor de fijne en persoonlijke aanpak.
Familie van der Velden

Het was een oase van rust als zij binnen kwam. We hebben alles in die week als zeer prettig ervaren. Familie Kant, Beesd


Zeer vertrouwelijk gevoel in de contacten.
Familie de Bie

Thea en haar man zijn TOP!
Familie de Rek


Dank jullie wel voor jullie betrokkenheid en zeer persoonlijke begeleiding. Jullie werken met hart en ziel en we konden ons niet beter wensen.
Familie Dijkgat

Wij hebben het zeer persoonlijke contact en meedenken van Thea en Auwe als zeer prettig ervaren.

Dhr. Advokaat


Thea en Auwe zijn zeer betrokken bij de nabestaanden met een persoonlijke benadering.
Familie Dokman

Thea en Auwe regelen alles prima, zijn persoonlijk en netjes.  Familie Hasebos


De uitvaart van onze vader is met zorg, respect en toewijding verzorgd door Thea Douma. Wij werden betrokken bij alle beslissingen en konden al onze vragen en voorstellen met haar bespreken. Tijdens de uitvaart namen zij en haar assistent Auwe Douma op een rustige en vanzelfsprekende wijze de leiding waardoor alles op een waardige én ontspannen manier verliep. Er was niets dat bij nader inzien anders had moeten gaan of dat anders liep dan besproken was.


Familie van Ettekoven

Wij hebben de begeleiding als zeer prettig en positief ervaren. We wilden veel zelf doen en daar is alle ruimte voor geboden. Op de momenten dat we hulp nodig hadden werd deze direct geboden. We hebben een hele persoonlijke begrafenis gehad met zeer goede begeleiding en goed meedenken daar waar nodig was. We kunnen terug kijken op een mooie begrafenis met alle aspecten zoals wij het graag wilden en hebben daar alle ruimte en begeleiding in gekregen. Ik kan alleen maar positief zijn over Uitvaartverzorging Rivierenland.

Familie Spronk.


Met dank aan de persoonlijke, warme en zeer professionele benadering van Thea en Auwe en hun oog voor details kijken we terug op een onvergetelijk afscheid.
Familie van Hoeven.

Zeer betrokken, discrete en prettige benadering.
Familie van den Heuvel.


De uitvaart van onze moeder Cor van Ballegooy is, mede op verzoek van haarzelf, door Thea en Auwe verzorgd. De onderlinge sfeer voelde goed met een dorpsgenoot van onze eigen leeftijd. We hebben Thea en Auwe ervaren als zeer toegewijde professionals, met alle lof voor de wijze waarop zij werken. Rustig en zorgvuldig en met veel persoonlijke aandacht voor de nabestaanden. Leo, Bert, Stef en familie.

Beste Thea en Auwe,
Bedankt voor de menselijke en professionele ondersteuning tijdens het afscheid van Ma. Alles is perfect verlopen, ook de zaken waar wij niet bij stil stonden. Een groot compliment voor jullie namens ons allemaal.


Familie Rozestraten-van Baren


Onze moeder is vrij onverwachts s ‘avonds in het ziekenhuis overleden. Wij wilden haar s ‘avonds thuis hebben, dit was geen probleem. Wij kregen informatie wat de mogelijkheden waren bij overlijden. Aandacht voor het maken van de rouwkaart. Er werd gekeken naar het financiële gedeelte en meegedacht. Doordat het gezin uit 7 kinderen met "aanhang" bestaat, daardoor ook verschillende gedachtes. De uitvaart-onderneemster heeft dit professioneel opgepakt, waardoor het een persoonlijke uitvaart kon worden zonder problemen. Aandacht voor de kleinkinderen die hun oma moesten missen. Iedere dag was er persoonlijk contact met de uitvaartonderneemster. Bij mailcontact snel reactie. Voldoende(papieren) informatie gekregen, altijd prettig, kun je op een rustig moment inkijken, ook omdat je later nog veel moet regelen. Als familie hebben wij het als erg prettig ervaren dat Thea Douma en haar man de uitvaart hebben gedaan. Ondanks het verdriet, kunnen we er met een goed gevoel terugkijken.

Familie den Hartog


Persoonlijke begeleiding was fantastisch.
Heel goed en veel meedenken.
Familie Kirsten

Beste Thea en Auwe,
Wij willen jullie bedanken voor de begeleiding bij de uitvaart van onze (schoon)moeder, oma en overgrootmoeder. Dat jullie gezorgd hebben dat de uitvaart helemaal op onze manier kon plaatsvinden maakt de verwerking van het verlies een stuk makkelijker. Ook de manier waarop de achterkleinkinderen op hun manier afscheid konden nemen was geweldig. Heel veel dank voor alles.

Irma van Denderen-van Veen


Tijdens zo'n heftige periode als een overlijden en de hele begeleiding tot aan de uitvaart heeft men behoefte aan een uitvaartondernemer met een hart voor mensen. Ik kan niet anders zeggen dat Thea en haar man dat hebben! Meer dan dat zelfs! Ook na deze periode is het contact gebleven. Hun onderneming kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid, kwaliteit op het gebied van organisatie en meedenken op allerlei vlakken (in ons geval mbt de kinderen). Ook wat de kosten betreft zeer transparant en netjes.
Familie Zeinstra.


Zeer professioneel en toch heel persoonlijk.
Fam. Zijlmans


Wat was het fijn, Thea en Auwe, om jullie naast ons te mogen hebben in één van de verdrietigste periodes in ons leven. Wat hebben wij het fijn gehad met elkaar, je voelde je deze dagen zo verbonden met elkaar dat een blik dikwijls al voldoende was om dingen te doen. Heel bijzonder heb ik, maar zeker ook ons moeder en familie dat gevonden. Wij hebben jullie aanwezigheid (dikwijls op de achtergrond) als zeer prettig ervaren. We konden al onze wensen bespreekbaar en zelfs uitvoerbaar maken om onze vader een zo mooi mogelijk afscheid te geven. We werden door jullie geïnformeerd over zaken waar wij niet bij stil zouden staan. En dit zelfs te allen tijde. Indien dit nodig was, kregen wij de helpende hand toe gereikt. Zelfs nu, een paar weken na het afscheid van onze dierbare echtgenoot en vader, krijgen we nog steeds handgrepen hoe nu verder...... Lieve Thea en Auwe, hartelijk dank voor jullie warme en eerlijke begeleiding, het voelde als één familie.. en het steunt ons in het verdriet, dat we met elkaar dit waardige afscheid hebben mogen geven.

Vriendelijke groet, Familie van der Perk, Beesd / Zaltbommel