Herinneringen in beeld

Steeds vaker worden beelden en muziek tijdens een uitvaart en/of condoleance getoond. Naast mijn werk als uitvaartverzorgster ben ik ook gespecialiseerd in het maken van herinneringsvideo's. Een absolute meerwaarde voor het werk als uitvaartverzorgster. Als de uitvaart door ons wordt verzorgd krijgt de familie een herinneringsfilm aangeboden van ongeveer 40 foto's met de gewenste muziek.. Samen met mijn collega Jeanine Tucker verzorg ik de workshops Uitvaartfotopresentaties.

Het verlies van een dierbare en het laatste afscheid zijn aangrijpende en emotionele gebeurtenissen. Ondanks het verdriet moet er in korte tijd vaak veel geregeld worden. Het uitzoeken van foto's en muziek draagt bij tot de verwerking van het verlies van uw dierbare. Met een foto/film presentatie worden al uw gezamenlijke dierbare herinneringen vastgelegd. U levert de foto's, beeldmateriaal en de muziek aan en door goed te luisteren en in te voelen kan ik de herinneringen omzetten naar waardevol beeld en geluid.

 

Oude foto's kunnen worden ingescand, bewerkt en op dvd gezet worden. De fotopresentatie kan binnen enkele dagen worden gemaakt, zodat deze tijdens de afscheidsceremonie of tijdens een condoleance kan worden getoond. De muziek en getoonde beelden zullen voor alle aanwezigen veel herinneringen oproepen wat het heel persoonlijk maakt. Uit ervaring is gebleken dat geen enkele slideshow of PowerPoint presentatie hetzelfde is. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen en budget. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Samen bespreken wij de mogelijkheden en zoeken we naar passende oplossingen. In overleg met uw uitvaartbegeleider kunnen wij een laptop, beamer en een projectiescherm op locatie verzorgen. Onderstaand een aantal voorbeelden die wij met toestemming van de familie op deze website geplaatst hebben. Er zijn heel veel mogelijkheden die we graag met u bespreken.